imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Au fost publicate imagini ale unui concept iPhone SE 2


Designerul numit Concept Creator a creat un nou concept pornind de la iPhone SE și iPhone X. Din păcate, este puțin probabil să vedem vreodată așa ceva, deși probabil ar exista cerere pentru un astfel de produs.

Se întâmplă foarte rar ca atât de mulți oameni să fie de acord cu un lucru, dar, aparent, utilizatorii ar dori să cumpere un nou iPhone SE dacă ar avea unele dintre caracteristicile iPhone-ului X. Totuși, știind cât de bun este produsul și ținând cont de prețul său scăzut, dacă am regăsi hardware modern în cea mai frumoasă carcasă de iPhone, interesul nu este surprinzător.

Care alta ar putea fi continuarea viabilă a ecranului OLED fără ramă de pe iPhone X din margine în margine dacă nu plasarea sa în carcasa 5s-ului? Astfel s-ar putea păstra dimensiunea compactă dar s-ar mări considerabil dimensiunea ecranului. Acest lucru ar avea mai mult sens decât zvonurile despre iPhone X Plus, care ar lua dimensiunea modelelor actuale Plus și ar crea un ecran monstru cu diagonala de 6″.

Chiar dacă ne place foarte mult acest concept, probabil că nu se va transforma în realitate. iPhone SE adresează în prezent două grupuri țintă: 1) cei care doresc un design simplu și curat cu o dimensiune compactă și 2) cei care doresc să cumpere un iPhone relativ ieftin. Dacă ar fi inclus OLED-ul, atunci cel puțin un grup, dacă nu ambele, ar fi afectat. Creșterea dimensiunii ecranului, nu ar fi ieftină deloc.

Oricum, această hotărâre este în mâinile celor de la Apple. Tot ce putem face este să aruncăm o privire la filmul realizat de Concept Creator și să ne gândim ce am face cu acest produs.

sursa: 9to5mac

MB
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.