imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Au fost lansate căștile Exclusive Balmain Beats


Au fost lansate două ediții speciale Balmain Beats. Powerbeats3 și Beats Studio a primit un nou design realizat de compania franceză de modă. Ambele produse au o schemă de culoare foarte asemănătoare. Singura întrebare este dacă ei doresc să câștige inima doamnelor cu culorile sau cu apariția lui Kylie Jenner îi adresează și pe domni?

Este un mix foarte frumos atunci când se întâlnesc un mogul a tehnologiei și unul al modei. Apple știe de ce anume au nevoie clienții lor și Balmain reprezintă întotdeauna un standard înalt în industria modei. Din colaborarea lor s-a născut Balmain Beats, care are toate caracteristicile pe care le iubim la Beats – cum ar fi chipul W1 care oferă o utilizare extrem de rapidă – și eleganța Balmain.

La prima vedere, culorile celor două produse sunt foarte dificile. Edițiile Khaki și Safari pornesc de la aceeași bază, însă rezultatele finale sunt destul de diferite. Noua ediție Safari este catifelată, roz pal sau goldpink, care sunt asociate cu auriu. Această combinație este destul de rafinată și pare că se potrivește culorilor tenului lui Kylie Jenner. Ediția Khaki are un cadru aurit, dar în loc de roz domină verdele. Aceasta trebuie să fie o alegere destinată bărbaților.

Noile căști vin cu o etichetă Balmain, în loc de Beats. Și producătorul include de asemenea o carcasă unică care poartă din nou marca Balmain. Căștile normae sunt disponibile pentru 599,95 de dolari, în timp ce modelele de căști in-ear costă 249,95 de dolari în U.S.. Kylie Jenner a comentat, de asemenea, despre acest stil de viață de lux:

Indiferent prin ce treci, când asculți cântecul pe care îl iubești și de care te simți legat, acesta îți poate schimba întreaga dispoziție și îți poate ridica moralul. Chiar dacă doar pentru câteva minute … Îmi place “evadarea” pe care muzica ne-o oferă.

Dacă simți că auriul este prea mult pentru tine, iar culoarea khaki nu te-a impresionat, îți putem recomanda și niște căști negre de modă veche.

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.