imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Au fost lansate abonamente Apple Music pentru studenți


Acum studenții pot avea acces la serviciile Apple Music printr-un abonament convenabil. Este chiar un preț prietenos.

Apple a anunțat că vor oferi această opțiune de abonament cu discount pe 82 de piețe. Studenți din toată Europa pot folosi această opțiune și în acest moment. Prețul este de doar 9,99 lei pe lună. Ai nevoie doar de un certificat de student validat de sistemul UNiDAYS.

Este chiar o alegere destul de bună din moment ce un abonament individual clasic costă 19,99 lei. Dacă mai mulți membri ai familiei tale optează pentru un abonament comun de tip Family prețul va fi de 29,99 lei. Se pare că utilizatorii au de câștigat din rivalitatea dintre Spotify și Apple Music.

Am testat imediat și varianta de abonament dedicată studenților. Procesul de validare poate varia de la o țară la alta și de la o universitate la alta. S-ar putea să fie nevoie să introduci o adresă de email de la universitate sau username-ul cu care te loghezi pe website-ul universității. Astfel, UNiDAYS îți poate verifica statutul de student oricând dorește.

Atunci când nu vei mai fi student abonamentul tău se va transforma într-un abonament individual obișnuit, deci ar trebui să fii atent la acest aspect. Abonamentul pentru student este valabil timp de 48 de luni, echavsalând durata medie a studiilor. Dacă ai deja un abonament la Apple Music, ar trebui să îl anulezi și apoi să treci la abonamentul pentru studenți.

Aceștia sunt pașii pe care ar trebui să îi urmeze un student care nu a mai avut niciodată un abonament Apple Music:

    • Intră pe site-ul Apple Music și alege opțiunea Student
    • Sistemul te va redirecționa spre iTunes de unde vei putea alege tipul de abonament dorit
    • Pentru a verifica statutul tău de student sistemul te va ghida spre site-ul Apple Music și UNiDAYS, unde trebuie să îți introduci Apple ID-ul și să alegi instituția de care aparții.
  • Acum urmează partea în care ți se va cere adresa de email de la universitate sau să te loghezi pe site-ul acesteia.
  • Website-ul te va redirecționa apoi spre iTunes unde poți aproba plata abonamentului folosindu-ți Apple ID-ul.

 

Și gata! Asta a fost tot. Este un proces care durează doar 3 minute. Păcat că nu sunt și examenele la fel de simple.

iPhone Xs- NPI- cumpara acum
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.