imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Au apărut și informații despre iPhone 7s


Luați asta cât de literal puteți, pentru că acum putem vedea minunatele fotografii ale unei machete mulțumită lui Sonny Dickson. Cu tot hype-ul din jurul iPhone 8, aproape am uitat de celelalte două modele care vor fi lansate, de asemenea, în această toamnă. Haideți să vedem cum va arăta, cel mai probabil, iPhone 7s Plus.

S-ar putea să mai fi întâlnit numele lui Sonny Dickson în articolele noastre. El a fost cel care ne-a arătat circumstanțele foarte secrete în care călătoresc iPhone-urile, tot el este primul care a vorbit despre designul HomePod-ului. Informațiile sale s-au dovedit a fi corecte. De data aceasta, el a publicat câteva fotografii ale unei machete a modelului iPhone 7s Plus, ceea ce ar putea părea foarte interesant după tot hype-ul legat de iPhone 8 din ultimele săptămâni.

Machetele sunt create de producătorii de accesorii pentru uz propriu, astfel încât să poată produce carcasele, foliile de protecție și alte accesorii înainte de lansarea noului telefon. Asta pentru a-și putea lansa accesoriile imediat după lansarea dispozitivului. Aceste machete pot fi  de o calitate mai bună sau mai proastă: se bazează în mare măsură pe zvonuri și informații apărute pe surse.

Macheta modelului iPhone 7s Plus poate fi văzută în aceste fotografii. Designul arată mai destul de similar celui cu care ne-am obișnuit deja în ultimii ani, singura modificare fiind că spatele este făcut din sticlă. Așa cum se poate vedea în fotografie, se pare că nu vom mai avea benzi de antene de acum, deoarece sticla de pe spate nu blochează semnalul. În afară de asta avem o ramă lucioasă metalică: este discutabil dacă este frumoasă sau nu. Camera duală a rămas orizontală așa cum era.

A trecut deja ceva timp de când am auzit despre celelalte două modele care vor sosi odată cu iPhone 8, iPhone 7s și fratele său mai mare, iPhone 7s Plus. Ming-Chi Kuo a prezis sosirea lor de anul trecut și nu avem motive să credem altfel. Evident, prezentarea din septembrie se va concentra pe iPhone 8 datorită tuturor noilor funcții și a noului design, dar seria 7s va fi la fel de importantă.

În primul rând, știm foarte puține despre aceste modele în comparație cu iPhone 8. Dacă Apple vrea să surprindă oamenii, acestea sunt singurele modele cu care ar putea să facă asta. În al doilea rând, știm prețurile, ceea ce este, de asemenea, un aspect important. Se pare că seria 7s va avea prețurile obișnuite pentru iPhone, iar iPhone 8 va avea un preț mai mare decât acestea. Deși este foarte clar faptul că oamenii vor dori în continuare să cumpere iPhone 8, în pofida prețului său mai mare, vor exista cu siguranță și mulți care vor spune că un telefon nu merită atât de mulți bani și vor cumpăra un iPhone 7s.

sursa: 9to5mac

Dacă sunteți mai interesați de iPhone 8, puteți citi o mulțime de articole despre el. Chiar Apple a reușit să “scurgă” multe informații despre viitorul dispozitiv prin intermediul software-ului de pe HomePod.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.