imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Imagine extrasă din noile reclame la iPhone XR

Au apărut primele reclame la iPhone XR!


Imediat după debutul din Statele Unite, Apple a lansat primele reclame la iPhone XR. Mai precis, două noi clipuri – permite-ne să ți le arătăm!

Ultima oară când Apple a lansat iPhone-uri colorate a fost în urmă cu cinci ani, în 2013, odată cu lansarea modelelor iPhone 5s și iPhone 5c. Era un re-design pentru iPhone 5, fără carcasă de metal și Touch ID. Cu toate astea, modelul a sosit în mai multe variante de culori și a fost văzut ca un mare succes la vremea respectivă. Producătorul a înregistrat vânzări excelente încă din prima săptămână de la lansare.

Așadar, Apple a mizat din nou pe cartea culorilor. Cu toate astea, se pare că de data asta succesul va fi și mai mare. Mai ales că noul iPhone XR e o ediție mai ieftină ce etalează cel mai nou tip de hardware. La sistemul avansat de camere și procesorul A12 Bionic se adaugă Face ID, pentru o experiență completă. În afară de edițiile elegante gold, silver și black ale modelului iPhone XS, acum selecția va fi completată de designul proaspăt al modelului iPhone XR.

Primele reclame la iPhone XR

În cele două spoturi publicitare încărcate pe YouTube de producător, se pune accent pe atributele mai sus menționate, care sunt, într-adevăr, excepționale. Abia așteptăm să punem mâna pe ele!

Vezi oferta de produse iStyle!

MBPVoucher500
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.