imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Au apărut noile reclame pentru iMac Pro și videourile din culisele filmărilor 


Apple a angajat mai mulți artiști vizuali pentru a crea spoturi cu adevărat entuziasmante pe iMac Pro pentru a arăta ce poate face acest produs. Au rezultat șase videouri grozave și câteva filme care surprind întregul proces din culise. 

Am povestit multe despre iMac Pro în ultima vreme. Lansarea sa a fost cel mai important anunț de la conferința WWDC de anul trecut și știam cu toții că prețul va fi pe măsura posibilităților oferite. Să fim sinceri, cei mai mulți dintre noi nici nu am putea să îl folosim la capacitate maximă. Totuși, dacă arunci o privire pe specificațiile tehnice  și vezi și nuanța de Space Grey, ți-l vei dori probabil în casa ta.

Iar acum Apple face iMac Pro-ul și mai tentant printr-o campanie publicitară simpatică. Cei de la Apple au contactat mai mulți artiști vizuali renumiți și studiouri de film și le-au cerut să creeze niște video-uri scurte folosind un iMac Pro. Aceste video-uri au și propriul lor trailer.

Printre acești artiști s-au numărat nume cunoscute ca Erin Sarofsky – creatoarea multor intro-uri pentru filmele Marvel, Esteban Diácono, Luigi Honorat și Michelle Dougherty. Au participat și Buck și ManvsMachine. Toți au creat universuri vizuale și atmosfere extrem de diferite, deci campania este extrem de colorată. Cu siguranță fiecare dintre noi va avea un favorit, nouă ne-a plăcut cel mai mult ce a realizat ManvsMachine.

Iată videourile realizate în cadrul campaniei, alături de scenele din culise care s-au dovedit a fi la fel de interesante ca spoturile publicitare în sine.

Erin Sarofsky 

 

 

Esteban Diacono 

 

 

Luigi Honorat

 

Michelle Dougherty

 

 

Buck 

 

 

ManvsMachine

 

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.