imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Au apărut noi oameni în echipa de top management Apple


Apple și-a completat echipa de top management numindu-l pe Jeff Williams în postul de Chief Operating Officer. Acest post a fost ocupat până în 2011 de Tim Cook. Din 2011, când Tim Cook a fost numit CEO chiar înainte de moartea lui Steve Jobs, acest post nu a fost ocupat.

Jeff Williams s-a angajat la Apple în 1998 ocupându-se la acea vreme de achizițiile Apple la nivel mondial. În 2004 a fost numit vice president of Operations, iar din 2010 el a supravegheat întregul lanț de aprovizionare, întreținere și asistență de la Apple, precum și inițiativele de responsabilitate socială care protejează mai mult de un milion de angajați în întreaga lume. Jeff a jucat un rol-cheie în intrarea Apple pe piața de telefonie mobilă odată cu lansarea iPhone, și tot el a continuat să supravegheze dezvoltarea primului produs wearable Apple, Apple Watch-ul.

jeff-williams

Suntem norocosi să avem o echipă executivă atât de talentată la Apple. Apropiindu-ne de sfârșitul anului vom recunoaște contribuțiile aduse deja de doi directori executivi”, a spus Tim Cook, CEO-ul Apple. “Jeff este cel mai bun Operations Executive cu care am lucrat vreodată iar echipa lui Johny oferă design-uri de clasă mondială, care ne permit noi inovații în produsele noastre an după an.

Când vorbea despre doi directori executivi, Cook se referea la promovarea lui Jeff dar și la Johny Srouhi. Acesta a fost numit Senior Vice President pentru Hardware Technologies.

srouji

S-a mai petrecut încă o schimbare. Apple a extins rolul lui Phil Schiller, Senior Vice President al Worldwide Marketing-ului, care va avea responsabilitatea App Store-ului de pe toate platformele Apple (Mac, iOS, watchOS, tvOS).

tor-myhren

Un ultim anunț l-a vizat pe Tor Myhren. Acesta se va alătura echipei Apple chiar înaintea anului nou în calitatea de Vice President al Marketing Communications, poziție din care va raporta direct lui Tim Cook. Myhren vine din agenția de publicitate Grey Group și va prelua rolul său de la Hiroki Asai, care se retrage după 18 ani de graphic design și de marketing de comunicații la Apple.

sursa: Cult of Mac, Apple

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.