imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Atleți profesioniști folosesc Apple Watch într-un mod foarte interesant


Printr-o investigație aflată în desfășurare, realizată de reprezentanții Ligii Majore de Baseball împotriva echipei de baseball Boston Red Sox, s-a descoperit faptul că s-a încercat pe nedrept câștigarea unui avantaj chiar în timpul meciurilor cu ajutorul dispozitivului Apple Watch și a mai multor camere video. Probabil că nimeni nu a avut până acum un asemenea succes sportiv cu ajutorul unui Apple Watch.

Cuvintele „Apple Watch” și „sport” sunt menționate des împreună. Dacă cei mai mulți dintre noi ne gândim în mod normal la funcțiile de fitness sau altele similare, echipa de baseball Boston Red Sox a avut cu totul și cu totul o altă idee despre cum să folosească ceasul inteligent de la Apple.

Cel responsabil de prinderea mingii de baseball trimite semnal către persoana care o aruncă folosindu-se de astfel de gesturi ale mâinii.

Nu cunoaștem atât de bine regulamentul și limbajul folosit în baseball, dar vom încerca să descriem ce s-a întâmplat. Dacă ai mai văzut până acum filme americane în care se joacă baseball, atunci știi că jucătorul care aruncă mingea și cel care o prinde, ambii jucători ai aceleiași echipe, comunică unul cu celălalt folosind gesturi ale mâinilor pentru a păcăli jucătorul echipei adverse, responsabil să lovească mingea. Aceste gesturi ale mâinilor sunt importante în special în timpului meciului, când cei doi jucători responsabili de aruncarea și prinderea mingii practic vorbesc despre tehnică și locul unde aruncătorul va azvârli mingea. Cel care trebuie să o lovească nu vede semnalele din moment ce acesta stă cu spatele la cel care o aruncă, așa că nu se poate pregăti în niciun fel pentru a o prinde.

Aici se întâmplă de fapt trucul. Cei din echipa Boston Red Sox, care conduce actualmente în Liga Americană a diviziei de Est, parte a Ligii Majore de Baseball, singura și prima clasa profesională din liga de baseball a Americii de Nord, au decis că vor să știe ce-și spun între ei cei doi jucători – cel care aruncă și, respectiv, cel care prinde mingea. Pentru a ajunge la asta, unul dintre oameni a înregistrat semnalele dinainte și a trimis informațiile importante către dispozitivele Apple Watch ale antrenorilor. De acolo, nu a fost decât un pas pentru ca informația să treacă ilegal către jucători, oferindu-le un avantaj total necinstit.

Tim Cook este un fan înrăit al echipei Red Sox

Acesta era planul lor măreț care a avut însă rapid un final când directorul general al echipei Yankees, Brian Cashman, și-a dat seama de truc și a cerut o verificare din partea Ligii Majore de Baseball. Evident că nu a durat mult până când acuzațiile s-au dovedit a fi adevărate, iar acum jucătorii echipei Boston Red Sox își pot face griji cu privire la pedeapsa care îi așteaptă.

sursa: Macrumors

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.