imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Așa va arăta o captură de ecran a iPhone 8


Te-ai gândit cum va arăta o captură de ecran a iPhone 8 odată ce ecranul va avea marginile curbate și un design de tip insulă? Nu trebuie să te mai întrebi, pentru că unii designeri entuziaști au stat să creeze capturi de ecran pa baza știrilor recente.

Acum câteva zile am scris un articol care detalia opinia jurnalistului Bloomberg Mark Gurman, considerat una dintre sursele Apple cele mai credibile, despre faptul că iPhone 8 nu va avea deloc un buton Home . Consecințele acestui fapt vor fi că echipa Apple va trebui să creeze o interfață cu totul nouă. Deja știm că iPhone 8 va primi un iOS 11 unic, dar acum ne putem imagina și cum va arăta interfața.

Cu toate acestea, un concept nu este niciodată la fel de precis precum o poză sau un video. Din acest motiv, câțiva designeri foarte rapizi au pus cap la cap câteva randări în decurs de câteva ore pentru a ne ajuta să vizualizăm interfața – în cazul în care informația lui Gurman este adevărată, desigur. Cum am mai scris în trecut, credem că există o șansă de 99% să fie așa.

În prima imagine, puteți observa Home Screen-ul. Aici trebuie să acordăm atenție Dock-ului „plutitor” moștenit de pe iOS 11-le de pe iPad; barei integrate în software pe care o poți deschide trăgând în sus din josul telefonului care va deschide și App Switcher-ul (nu și Control Center, cum este acum); și căsuțelor de pe o parte și alta a decupajului tip insulă: WiFi, semnal, baterie pe dreapta și ceasul pe stânga.

În următoarea imagine puteți vedea interfața chiar într-o aplicație – în cazul acesta, Health. Puteți vedea bara integrată în software în partea de jos, ea părând a fi o parte permanentă a sistemului. Lucrul interesant aici este că Gurman spune că „Apple a optat pentru a nu ascunde canalul din partea superioară a ecranului, astfel încât decupajul din partea de sus se poate vedea în mod cert în aplicații cu fundal care nu este negru”. Nu există probleme cu felul în care va arăta decupajul pe un fundal alb.

În încheiere, iată un video creat de prietenul nostru bun, supereroul oficial al acestui an de informări neoficiale, Guilherme Rambo, în care el arată cum va arăta acest Dock plutitor.

Ei bine, așa va trebui să vă imaginați că vor arăta capturile de ecran pe iPhone 8.

sursa: Macrumors

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.