imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Așa va arăta locul prezentării iPhone 8


Apple va lansa telefoanele de top pe 12 septembrie la Teatrul Steve Jobs, auditoriul construit în Apple Park și capabil să găzduiască 1 000 de persoane. Știm aproape totul despre iPhone OLED, dar aproape nimic despre locul de desfășurare.

Am putut urmări modul în care noua sală de conferințe se apropie de finalizare, alături de celelalte clădiri din Apple Park, în ultimii doi ani cu ajutorul videoclipurilor realizate cu drone, dar atracția principală a Teatrului Steve Jobs este ascunsă în subsol. MacMagazine a surprins câțiva utilizatori (probabil lucrătorii angajați în construcții) care încărcau fotografii în galeriile Google Maps. Motivul pentru care acest lucru este deosebit de interesant este faptul că, până în prezent, am avut practic zero informații despre ceea ce se construiește de fapt dedesubt.

Înainte de a te gândi că abia acum termină auditoriul Apple, trebuie să te dezamăgim: aceste fotografii au fost făcute în iunie. Sala de deasupra era deja foarte aproape de versiunea finală, dar era încă nesigur dacă vor fi gata până la evenimentul din acest an și dacă Apple va putea găzdui jurnaliștii în noua lor casă. Ei bine, totul decurge în conform planuui, dacă ne luăm după invitație: iPhone-ul aniversar va fi introdus în clădirea dedicată memoriei lui Steve Jobs.

Bazându-ne pe fotografii, nivelul inferior este în contrast destul de mare, în comparație cu ceea ce vedem mai sus: jurnaliștii invitați vor putea să se întâlnească cu un design interior similar cu acoperișul de fibră de carbon și panourile enormele de sticlă . Ca să concluzionăm totul, Neil Cybart a publicat și un plan, datorită căruia va fi mai ușor să ne imaginăm cum vor putea găzdui 1 000 de oameni în această clădire circulară. Un alt lucru interesant este că Apple a lansat, de obicei, iPhone-urile anilor anteriori într-un auditoriu mai mare: obținerea unei invitații la Teatrul Steve Jobs se va dovedi a fi o experiență destul de exclusivistă de data aceasta.

Dacă ai ratat cumva evenimentele din ultimele luni, atunci poți citi totul despre iPhone 8 , WWDC și iOS 11.

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.