imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Așa ar putea arăta noul iPad Pro


Internetul e plin de randări care încearcă să ghicească cum va arăta noul iPad Pro, modelul fără margini.

Când vine vorba de specificații tehnice, creatorii conceptului se raportează la informațiile neautorizate care s-au scurs până în prezent în spațiul public. Nouă ni se pare puțin probabil ca acest concept să se materializeze în această formă, dar hai să vedem la ce au ajuns inițiatorii proiectului.

Potrivit OnLeaks, la evenimentul special ce va avea loc peste o săptămână, Apple va lansa un nou iPad Pro de 12.9”, dispozitiv ce se pare că va reprezenta un model de pionierat pentru noile generații. S-a presupus că marginile vor fi cu totul eliminate, iar Touch ID va fi înlocuit de Face ID. De asemenea, se pare că ne vom lua la revedere de la Jack-ul de 3.5 mm.

În randările de mai jos se poate observa că marginile rotunjite au dispărut cu totul, fiind înlocuite de colțuri destul de ascuțite. Noi privim cu scepticism aceste schimbări radicale ale designului și nu credem că Apple va merge atât de departe. Prin urmare, ar trebui să avem anumite rezerve față de aceste propuneri.

Dacă e să vorbim de parametrii exacți, OnLeak susține că dimensiunea noului model de iPad Pro de 12.9” ar putea fi de 280.6 mm x 215 x 5.85 mm. Prin comparație, modelul din prezent are o dimensiune de 305.7 mm x 220.6 mm x 6.9 mm. Aceste informații sunt destul de interesante, deoarece viitorul dispozitiv va fi echipat cu display OLED, ceea ce ar face imposibilă subțierea acestuia. În schimb, ar trebui să fie ceva mai groase, cel puțin în teorie.

În fine, se poate observa că Smart Connector-ul a fost mutat de pe marginea dispozitivului pe spatele acestuia. Motivul e că Face ID nu funcționează în modul orizontal, astfel că cei de la Apple au fost nevoiți să mute conectorul pe spate, pentru a oferi posibilitatea ca dispozitivul să poată fi deblocat biometric și atunci când e conectat.

Am putea să nu fim de acord cu informațiile de mai sus. E mult mai probabil ca marginile și colțurile să rămână la fel, și ca Smart Connector-ul să nu se miște de la locul lui. Nimic nu se compară cu informațiile neautorizate scurse în spațiul public. Anul acesta așteptăm să apară două noi modele de iPad Pro, de 11” și 12.9”, cu design fără margini și Face ID. Dar e din ce în ce mai probabil ca aceste dispozitive să nu fie lansate la evenimentul Keynote de săptămâna viitoare, ci mai târziu, la sfârșitul toamnei, odată cu lansarea noului Mac.

Sursa: MySmartPrice

tradeinmba
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.