imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Armata SUA înlocuiește dispozitivele Android cu iPhone


U.S. Army Special Operations Command renunță la telefoanele Android cu care era dotată pentru a le înlocui cu iPhone.

Site-ul deținut de Military.com, DoD Buzz, anunță hotărârea militarilor de a realiza această schimbare. Până acum militari primeau ceea ce se numea Android Tactical Assault Kit din care făcea parte un dispozitiv care ar fi fost o variantă a modelului Galaxy Note de la Samsung. Noul kit denumit iPhone Tactical Assault Kit va conține iPhone 6s. Deși armata încă nu a confirmat motivele pentru care doresc să facă această schimbare, sursa care a discutat cu cei de la DodBuzz le-a comunicat faptul că motivul principal este faptul că dispozitivele Android se blochează destul de des situație care nu poate fi rezolvată decât prin restartarea lor. Această restartare fiind o problemă reală în situații de pe câmpul de luptă, ducând la irosirea unui timp important ce poate afecta chiar șansele de supraviețuire ale combatanților, în timp ce iPhone-ul rulează “rapid și fără probleme”

us-army-Nett-Warrior-Rifleman-Radio

Aceeași sursă a mai comentat spunând că militarii au fost de asemenea impresionați de caracteristicile graficii oferite de iPhone descriind-o ca fiind “clară” și “incredibilă”.

Atunci când încearcă să ruleze în modul Split View pentru a vedea harta și feed-ul UAS, telefonul Android îngheață și nu actualizează ecranul și trebuie să fie repornit de multe ori, un proces irosește minute valoroase, a spus sursa.

“Totul este cursiv pe iPhone”, potrivit sursei. “Grafica este clară, de necrezut.”

us-army-Nett-Warrior-Rifleman-Radio2

Nu este pentru prima dată când armata SUA își dotează soldații cu produse Apple. În 2010 soldații aflați în misiune în Afganistan și Irak au primit iPod Touch-uri pe care erau instalate module ale limbilor folosite în zona de acțiune: araba irakiană, kurdă, dari și Pashto. De asemenea și iPad-urile au mai fost folosite de armată.

sursa: DoD BUZZ, iMore

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.