imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Memoji-uri

Ariana Grande ne arată cum ne putem distra la karaoke cu memoji-uri


Cel mai distractiv lucru pe care îl poți face folosind animoji-uri și memoji-uri este să faci playback cu piese celebre pe fundal. Trei vedete cu renume mondial ne vor arăta cum se face acest lucru.  

Premiile Grammy tocmai au fost acordate. A fost, bineînțeles, un eveniment uriaș, urmărit de o mulțime de fani ai muzicii, cei mai mulți dintre aceștia de peste ocean. Și a fost de asemenea o oportunitate perfectă pentru cei de la Apple, care și-au promovat serviciul Apple Music.

Pe de o parte, Apple a împânzit orașul Los Angeles cu panouri publicitare sub sloganul Listen to Apple Music (Ascultă Apple Music),care prezentau diferiți nominalizați la premiile Grammy ca Memoji-uri.

[EMBED]

[/EMBED]

Apoi, a început campania pentru utilizatorii Shazam (serviciul a fost cumpărat de Apple anul trecut) care le permitea acestora să extindă perioada de testare gratuită de la 3 luni la 4 luni. Mai mult, Apple a oferit aceeași ofertă și celor care încheiaseră perioada de testare, dar nu optaseră încă pentru un abonament.

 

 

Însă cireașa de pe tort au fost reclamele karaoke cu Memoji-uri care au fost concepute pentru a crește numărul de abonați Apple Music și pentru a sprijinii vânzările de iPhone-uri. Astfel, pe canalul de YouTube al companiei au fost încărcate 3 videouri cu 3 vedete: Ariana Grande, Khalid și Florida Georgia Line.

 

 

 

 

În orice caz, conceptul a fost același ca și anul trecut, când Childish Gambino a cântat Redbone și în lipsa unor Memoji-uri a fost reprezentat ca un extraterestru. E incredibil cât de rapid se dezvoltă această tehnologie.

Sursa: The Verge

 

Fii mereu la curent cu cele mai noi știri pe iMagazin.ro.

Descoperă toate ofertele iSTYLE.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.