imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple Watch S4: mai subțire, dar, de fapt, mai gros


Apple nu a mințit neapărat: noul Apple Watch S4 este, într-adevăr, mai subțire. Cel puțin dacă îl comparăm cu seria a 3-a. Cu toate astea, S4 nu e cel mai subțire ceas realizat de Apple până în prezent.

Cei de la Apple chiar știu să încânte audiența prin cuvinte. Potrivit notei oficiale de lansare, Apple Watch S4 a devenit mai subțire decât modelele precedente.

Singurul lucru pe care au uitat să-l precizeze e ce anume consideră ei ca fiind „modelele precedente”. Pentru că, adevărul e că acesta nu a devenit deloc mai subțire decât înaintașii săi. Noul dispozitiv are o grosime de 10.7 mm. Comparat cu cei 11.4 mm din specificațiile modelelor S1, S2 și S3, se obține o diminuare de 0.7 mm.

Comparație Apple Watch S4 cu modelul precedent.

Cu toate astea, seria inițială (adică Apple Watch seria 0) avea o grosime de doar 10.5 mm. Era, deci, cu 0.2 mm mai subțire decât Apple Watch S4. Diferența nu e neapărat semnificativă. Dar faptul că au declarat noul model ca fiind cel mai subțire de până acum a fost doar un artificiu retoric.

Ar trebui să ținem totuși cont de faptul că în noul model au fost integrați senzori pentru EKG, GPS și LTE. Astfel că această diferență minoră în grosime se traduce printr-o adevărată magie în domeniul ingineriei…

Sursa: The Verge

Află mai multe: A fost prezentat Apple Watch 4 – vezi primele detalii! | Vezi noile iPhone-uri 2018! (VIDEO)

Vezi oferta de produse iStyle!

MacMini npi
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.