imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Apple Watch - diferitele generații.

Apple Watch: marele test de viteză – competiția între generații


Cât de rapidă poate fi cea de-a 4-a generație de Apple Watch, dacă o comparăm cu cea de-a 3-a? Seria 0 e chiar atât de lentă? În continuare vom afla răspunsurile la aceste întrebări.

Pentru modelele de iPhone, e deosebit de important ca, an de an, să fie echipate cu procesoare mai puternice. Asta pentru a deveni mai durabile și mai rapide, dar și pentru a putea opera cu funcții noi.

Cu toate astea, de obicei, nu ne raportăm la Apple Watch ca la un dispozitiv ce ar avea nevoie urgentă de capacitate de calcul. Utilizăm aplicații relativ puține și simple. Iar gestionarea notificărilor, a muzicii și a activităților de tracking nu se numără printre acțiunile ce necesită prea mult efort.

Chiar și așa, performanța procesorului contează foarte mult. Nimic nu poate demonstra asta mai bine decât următorul clip video în care generațiile de Apple Watch concurează una împotriva alteia în cadrul unui test de viteză.

Rezultatele comparației dintre diferitele generații de Apple Watch

Deloc surprinzător, Apple Watch S4 a ieșit pe primul loc. Și pe bună dreptate, de vreme ce în schimbul arhitecturii de 32-bit, pentru prima dată în istorie, un smartwatch a fost echipat cu o infrastructură 64-bit.

Așa cum era de așteptat, prima generație e destul de lentă, comparativ cu celelalte. Dacă ultimului Apple Watch i-a luat doar 40 de secunde pentru a porni, Seriei 0 i-au trebuit 5 minute. Cu toate astea, Seria 1 și Seria 2 se descurcă, în continuare, destul de bine. Ambele modele sunt echipate cu același procesor dual-core. Însă, desigur, deschiderea aplicațiilor nu a mers la fel de rapid ca la generațiile mai noi.

Una peste alta, putem afirma că motivul principal pentru care ai vrea să treci de la Seria 3 la Seria 4 nu ar trebui să fie performanța. Însă dacă ești posesorul unuia dintre primele modele și ești puțin iritat de viteza cu care se mișcă, îți recomandăm să iei în considerare tranziția către o generație mai nouă.

Sursa: MacRumors

Vezi oferta de produse iStyle!

mbp
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.