imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple va deschide un centru pentru dezvoltarea de aplicații iOS în Europa


Astăzi cei de la Apple au anunțat deschiderea primului centru pentru dezvoltarea aplicațiilor pentru iOS din Europa. Acesta va fi deschis în Italia, în orașul Napoli, într-o clădire a unei instituții partenere Apple.

Centrul are ca scop susținerea profesorilor și furnizarea unui curriculum care să ajute la pregătirea viitorilor dezvoltatori pentru intrarea în înfloritoarea comunitate a dezvoltatorilor pentru dispozitivele Apple. De asemenea se are în vedere colaborarea cu parteneri din întreaga Italie pentru a livra materiale de training care să completeze acest curriculum și să genereze noi oportunități pentru studenți. Apple își dorește să extindă acest program și în alte țări din lume.

hero_large_2x

Europa este locul unde se regăsesc unii dintre cei mai creativi dezvoltatori din lume și suntem încântați să ajutăm noua generație de antreprenori din Italia să-și construiască abilitățile care le vor aduce succesul.

Fenomenalul succes al Apple Store este unul din factorii esențiali din spatele celor peste 1,4 milioane de locuri de muncă create de Apple în Europa și prezintă posibilități nelimitate pentru oameni de toate vârstele și companii de toate dimensiunile de pe continent.

Acestea sunt declarațiile lui Tim Cook care par a veni să motiveze decizia celor de la Apple.

Succesul App Store-ului nu este un secret. Să nu uităm că numai în perioada vacanței de sărbători, care tocmai s-a încheiat acum câteva săptămâni, App Store-ul a generat venituri de 1,1 miliarde de dolari. Revenind în Europa, Apple declara că dezvoltatorii din regiune au realizat venituri în valoare de mai mult de 10,2 miliarde euro din App Store. Numai în Italia, App Store-ul a dus la crearea unui număr de aproximativ 75.000 de locuri de muncă. Prin crearea unui astfel de centru pentru dezvoltatorii de aplicații iOS, vom vedea cu siguranță o creștere semnificativă a acestor numere.
sursa: TechCrunch, Apple Insider

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.