imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple te învață gratuit să cânți la chitară


Aplicația nativă bine cunoscută a Apple, GarageBand, a fost actualizată. Noua versiune conține multe eșantioane de sunet noi și lecții gratuite pentru utilizatori.

GarageBand este unul dintre acele software gratuite pe care le poți utiliza ca motiv pentru a demonstra de ce este bine să folosești un Mac. Grupul de bază de software constă în atât de multe și diferite tipuri de aplicații încât poți avea cu ușurință o experiență extraordinară de utilizare fără a apela la aplicații de la terți.

Cu ajutorul GarageBand îți poți compune cu ușurință primul album muzical dacă ești destul de creativ.

În ultima vreme au apărut numeroase actualizări ale aplicației, dar de data aceasta apar multe caracteristici noi. Mai mult de 1 000 de loops noi și efecte au fost introduse în pachet, inclusiv future bas și chill rap. Două tobe noi pentru jazz, instrumente tradiționale de muzică chineză, cum ar fi Guzheng, Koto și Taiko. Și, nu în ultimul rând, pachetul de bază Artist Lessons a devenit gratuit.

Acesta din urmă merită, de asemenea, mai multe explicații. Esența Artist Lessons este că utilizatorul poate învăța să cânte diferite piese la chitară sau pian exact de la artistul căruia îi aparține piesa inițială. Cum ar fi Death Cab for Cutie, Rush, Sarah McLachlan, Sting, John Legend sau Fall Out Boy. Aceste lecții costau 5 dolari, dar acum sunt disponibile gratuit.

Deci, dacă vrei să înveți să cânți la chitară de la Sting, tot ce trebuie să faci este să îți deschizi MacBook-ul …

Sursa: The Verge

Descarcă GarageBand de la Mac App Store (iPhone, iPad, gratuit)

Descarcă GarageBand de la Mac App Store (macOS, gratuit)

 

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.