imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple și IBM au dezvoltat împreună 100 de aplicații


Astăzi cei de IBM au anunțat cea de-a 100-a aplicație MobileFirst pentru iOS, realizată împreună cu Apple, printr-un comunicat de presă oficial.

Nu a fost nominalizată această aplicație, cei de la IBM preferând să vorbească despre clienții pentru care au fost dezvoltate aceste aplicații. Au fost nominalizate companii precum Air Canada, AXA, Coca-Cola Amatil, Japan Post, Bosh BSH, SAS și Vodafone Netherlands. Cei de la IBM menționează că soluțiile oferite de ei adresează 14 industrii și 65 de profesii diferite.

În același comunicat cei de IBM au mai anunțat că vor integra funcționalitatea sistemului de învățare Watson al companie cu aceste aplicații. Astfel, va fi posibil ca prin învățare aceste aplicații să poată prezice nevoile clienților sau ale angajaților, îmbunătățindu-se cu cât sunt folosite mai mult și baza de date pe baza căreia fac predicțiile va crește.

23779549385_d4a2c08d22_o

Fred Balboni, managerul general de la IBM al parteneriatului cu Apple, a spus:

Alăturând simplitatea designului și utilizării produselor Apple, cu expertiza IBM în securitate, analiză și învățare ne face să fim vârful de lance al transformării pe care o aduce platforma mobilă mediului de afaceri.

Nu a fost uitat nici iPad Pro-ul, cei de la IBM precizând că lucrează la aplicații care să beneficieze de puterea de calcul și ecranul mare al acestuia. De asemenea a fost menționat și Apple Pencil-ul, subliniind faptul că suportul pentru a-l folosi va fi adăugat aplicațiilor pentru iPad Pro.

Reamintim că parteneriatul Apple – IBM a debutat în vara lui 2014. Se pare că a fost o mutare foarte inspirată a celor de la Apple, această alianță deschizându-le porțile către piața “enterprise”. Apple se adresa înainte mai degrabă utilizatorilor individuali nu corporațiilor, una dintre problemele majore fiind tocmai lipsa unor aplicații pe platforma Mac.

IBMApple

Acum 30 de ani, Steve Jobs ar fi ghicit greu ce se va întâmpla cu compania sa.

sursa: Mashable, IBM

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.