imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple se află pe locul trei pe lista Fortune a celor mai influente companii din lume


Este incontestabil faptul că anumite companii internaționale influențează societatea. Apple este în fruntea acestor companii cu inovațiile lor tehnologice, chiar și conform celor de la Fortune. Compania se află pe locul al treilea pe lista Fortune numită “Schimbă lumea”: Tim Cook crede că produsele, printre altele, au un rol foarte important în obținerea acestui succes.

Lista Fortune 50 este despre companii pe care organizația consideră că au cel mai mare impact asupra vieții noastre. Această distinsă listă conține companii de telecomunicații, bănci, companii de producție alimentară și, bineînțeles, companii de tehnologie a informației precum Apple. Singurele companii care au depășit Apple au fost banca comercială americană JPMorgan Chase și DSM o companie multinațională de știință activă în domeniile sănătății, nutriției și materialelor. Fortune a enumerat lângă numele companiei atribute cum ar fi responsabilitate socială, educație, și domeniul surselor regenerabile de energie. Desigur, compania a trecut prin multe schimbări de-a lungul anilor, mai ales după ce Tim Cook a preluat compania, dar CEO-ul Apple încă crede că produsele au cel mai mare impact asupra lumii.

Cred că modul cel mai important în care Apple schimbă lumea este prin intermediul produselor noastre. Noi facem produse pentru oameni care sunt instrumente care să le permită să facă lucruri pe care altfel nu le-ar fi putut face – care să le permită să creeze, să învețe, să predea sau să joace. Sau să facă ceva cu adevărat minunat.

Oricând a avut posibilitatea, Apple a militat întotdeauna pentru drepturile inalienabile ale oamenilor, sau pentru cel de a avea un spațiu privat. Ei s-au implicat, de asemenea, în educație și, evident, compania are un imens rol economic. Fortune menționează, de asemenea, că obiectivul Apple este acela de a crea produse pe care oricine le poate folosi. Acest lucru este în contrast cu faptul că în mod implicit aceste produse nu sunt chiar cele mai ieftine de pe piață. Răspunsul lui Tim la această afirmație a fost că ținta lor primară nu mai sunt clienții cu bani, ceea ce se poate observa cu siguranță.

Vom încerca mereu să schimbăm lumea în bine. Aceasta a fost motivația din spatele creării Apple atunci când a fost înființată în anii ’70. A rămas și motivația noastră de azi.

sursa: 9to5mac

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.