imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple s-ar putea să ofere un Abonament 3 în 1 pentru Servicii


Se pare că Apple plănuiește să intruducă un abonament care să cuprindă mai multe servicii ce oferă diferite tipuri de conținut de calitate: seriale TV online, muzică și reviste digitale. Totul într-un singur pachet.

Conform celor de la The Information, Apple ar putea introduce un abonament pentru un pachet de servicii care ar include seriale TV originale create de Apple, Apple Music și reviste digitale. Se știa deja că Apple ar fi cerut crearea mai multor seriale TV, comedii și drame, însă nu se știa când și unde  vor putea fi acestea urmărite.

Primele două seriale TV ale companiei ‘Planet of the Apps’ și ‘Carpool Karaoke: The Series’ au fost disponibile prin Apple Music fără costuri adiționale, pentru cei care plătesc un abonament. Cu toate acestea, un astfel de abonament nu va fi suficient în cazul în care Apple va produce sute de seriale, astfel că introducerea unui nou pachet de servicii pare o decizie logică.

În paralel, am discutat în urmă cu ceva timp că Apple intenționează să lanseze un abonament propriu pentru știri digitale, care va lega Apple News de un serviciu achiziționat recent: Texture. În prezent, Texture furnizează acces nelimitat la 200 de reviste digitale pentru abonați. Și vorbim despre conținut de calitate care include reviste precum People, Time, Forbes, ELLE, National Geographic, Rolling Stone sau Vogue.

Deci, Apple va oferi 3 servicii – muzică, reviste și seriale. Astfel, crearea unui abonament care să le includă pe toate este următorul pas firesc. Nu ne rămâne să ne întrebăm decât: când, cum și cât va costa…

Dacă afirmațiile celor de la The Information se adeveresc, Apple va vinde și separat serviciile menționate anterior. Conform veștilor, primele seriale TV Apple vor fi lansate în vara lui 2019. Probabil că atunci vom afla și mai multe informații despre lansarea pachetului de servicii.

 

Sursa: MacRumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.