imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple Pencil 2: Trei lucruri pe care ar trebui să le știi


Apple a prezentat următoarea generație de Apple Pencil în Keynote-ul din octombrie. Dispozitivul a fost actualizat, iar Apple Pencil 2 a primit câteva funcții extrem de importante. Iată câteva informații noi.

După lansarea Apple Pencil 2, am vorbit imediat despre noile funcții. Și cunoscând doar aceste funcții, dispozitivul era cât se poate de convingător. Chiar putem spune că Apple a îmbunătățit Apple Pencil într-un mod semnificativ. Acum, știm care sunt principalele funcții noi, dar există și alte 3 detalii de care ar fi bine să ții cont înainte de a cumpăra dispozitivul.

Informații noi despre Apple Pencil 2

  1. Spre deosebire de Apple Pencil-ul original, în pachetul în care vine noul Apple Pencil nu sunt incluse mai multe “vârfuri”. Într-adevăr, vârful Pencil-ului este confecționat dintr-un material asemănător cauciucului care se poate toci. În acest caz, va fi, evident, necesară înlocuirea sa. În cazul primei generații, un vârf de rezervă era inclus în pachetul inițial. Pentru noua generație, lucrurile nu mai stau în acest fel.
  2. Una dintre cele mai importante funcții ale noii generații este încărcarea wireless, prin conectarea magnetică la una dintre laturile iPad Pro-ului. În cazul în care te gândeai că încărcarea ar putea funcționa și prin Qi charger… te înșeli. Nu este posibil.
  3. Conform documentației dezvăluite de un insider, pot apărea probleme la primele conectări ale Apple Pencil-ului la iPad. Totuși, nu au fost raportate cazuri în care conexiunea să fi eșuat complet. Aceste probleme se rezolvă de la sine în primele minute.
Apple Pencil 2

Această întârziere poate fi explicată în mod simplu. Când iPad Pro și Apple Pencil se conectează unul la celălalt pentru prima dată, iar tableta este conectată și la Internet, un update este transmis iPad-ului care mai apoi îl transmite Apple Pencil-ului prin Bluetooth. Procesele de instalare și descărcare rulează în background timp de aproximativ 10 minute. Însă, după ce este depășită această etapă, totul va funcționa perfect.

În plus, în momentele în care nu vei folosi Pencil-ul pentru cel puțin 60 de secunde, va instala o actualizare care va dura 2 minute. Dacă vei dori să folosești dipozitivul pe durata celor 2 minute, Pencil-ul se va comporta ca un pencil simplu fără suport pentru touch display. Nu-ți face probleme, imediat ce instalarea se încheie, dispozitivul va funcționa normal.

Sursa: MacRumors

Vezi toate ofertele iSTYLE.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.