imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple Pencil 2 e pe cale să apară – La ce ne putem aștepta?


Pe 27 martie, Apple organizează un misterios “eveniment educațional” și tot atunci ne așteptăm să se lanseze și un produs extraordinar. Luând în considerare subiectul și logo-ul evenimentului, putem presupune că este vorba despre Apple Pencil 2, care este pe cale să apară. Iată la ce să ne așteptăm de la a doua generație.

Strategia de piață Apple nu este una obișnuită în ceea ce privește iPad Pro. Avem un produs cu tradiție care are aceeași putere ca laptopurile MacBook, dar este mult mai compact. În afară de abilitățile sale, etichetele de preț sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să aibă în vedere un target care să cuprindă utilizatorii specialiști.

Dar Apple s-a decis să pună mai mult accent pe funcțiile de educație și de divertisment în campaniile de marketing și cu target pe familii. Se pare că această strategie funcționează pentru că deși piața tabletelor e pe sfârșite, ei au reușit să aibă venituri destul de convingătoare și să crească numărul vânzărilor.

Dacă iei în considerare toate reclamele, sosirea noii versiuni Apple Pencil nu este atât de importantă. Actualul pen funcționează perfect atunci când vrei să iei notițe, să desenezi și să te distrezi. Oricum, în afară de familii, cei care îl folosesc sunt și specialiști care au tableta Apple și acest element de scris pentru a lucra. Și cu siguranța ar folosi un Apple Pencil mai avansat.

De aceea suntem atât de entuziasmați cu privire la invitația trimisă prin care mai mulți jurnaliști au fost trimiși într-o excursie de grup. Coperta invitației spune multe: un logo Apple desenat de mână, care te duce cu gândul că totuși ar fi vorba despre o conexiune între școală, iPad Pro și Apple Pencil. Mulți dintre noi credem că evenimentul de pe 27 martie va fi și motivul lansării unui nou produs, și anume următoarea generație de Apple Pencil. Dar cum poți reinventa un astfel de instrument de scris? Este foarte ușor! Iată wishlist-ul.

Mărimea nu cotează, dar…

Să începem cu subiectul favorit al lui Jony Ive: reducerea de mărime și de greutate. Nu avem de ce să ne plângem cu privire la actualul dispozitiv. În afară de faptul că ar putea acorda puțin mai multă atenție pentru a realiza niște proporții optime. De asemenea, și dacă ar fi puțin mai ușor în greutate ar fi rezonabil, iar în ceea ce privește lungimea lui ar putea fi scurtată. Mai mult, am prefera și folosirea unor materiale mai puțin alunecoase, cel puțin pe zona unde îl ții cu degetele.

Suprafețe alunecoase

Ecranele de la iPads sunt realizate din sticlă, iar vârful de la Apple Pencil este realizat dintr-un plastic destul de tare. Îți poți da seama cu ușurință că cele două pot aluneca foarte ușor. Ceea ce este de fapt o problemă atunci când desenezi sau scrii. Inginerii de la Cupertino ar putea să se gândească la o soluție, poate la un set de capete care pot fi înlocuite în funcție de cerințe și dorințe.

Apple Pencil face cale întoarsă

De-a lungul anilor, Apple a creat un motor de vibrație perfect, care l-au introdus în dispozitive. Aștepți acel mic buzz care se manifestă în momentul în care feedback-ul haptic este activat. Aceste feedback-uri ar putea fi binevenite și în Pencil. Ar fi o provocare pentru ingineri să îl introducă într-un spațiu atât de mic, dar cine știe ce alte probleme complicate au mai întâmpinat și rezolvat înainte de asta.

Aștepți W1? Mai rezistă un pic

De când AirPods au fost introduse, știm cât de înălțător este sentimentul de a conecta două dispozitive în doar o secundă mulțumită cipurilor speciale de la Apple. Nu am fi surprinși dacă cipurile W1 sau W2 ar fi incluse în a doua generație.

Nu irosi spațiu prețios

Încărcarea Apple Pencil este un element puțin nefericit, să-i spunem așa. Echipamentul vine cu un accesoriu foarte mic pe care l-ai putea pierde cu ușurință. Așa că aceasta nu a fost cea mai bună decizie. Și, de asemenea, atunci când introduci instrumentul în iPad nu arată prea elegant. Dar Apple știe mai bine avantajele încărcării Qi, așa că ce ar fi dacă ar uita despre conectorul Lightning și ar opta pentru o încărcare wireless? Spațiul pe care l-ar salva dacă ar face această mișcare ar putea fi folosit pentru un scop secundar cum ar fi cauciucul căruia mulți utilizatori Wacom îi duc dorul.

Ca animalele

În numele Domnului, Apple, te rugăm! Creează o carcasă autentică sau ceva pe care am l-am utiliza cu mândrie împreună cu iPad și Apple Pencil și nu ne forța să folosim accesorii third-party… te rugăm!

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.