imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple Park își deschide porțile


Centrul pentru vizitatori și Apple Store-ul situate în interiorul Apple Park și-au deschis porțile pentru vizitatori.

Deși evenimentul special din septembrie a avut loc deja în Teatrul Steve Jobs din cadrul noului Apple Park, doar câțiva norocoși au putut să vadă cum arata interiorul noului sediu al companiei din Cupertino pe care compania a cheltuit aproape 5 miliarde de dolari. Iată cum arată Apple Park.

În afară faptului că Centrul pentru vizitatori arată impresionant, aici regăsim și o masă imensă, cu modele 3D și suprafața campusului topografiată și cu imagini schematice ale clădirilor. Aici apare adevăratul avantaj al experienței AR.

Vizitatorii pot folosi aplicația AR preinstalată pe un iPad pentru a călători în clădirea principală și pentru a merge prin campus. Uimitor.

Un Apple Store Special se află, de asemenea, în Centrul pentru vizitatori, de unde puteți cumpăra produse speciale cu tematică Apple Park pe lângă selecția obișnuită. Puteți achiziționa orice, de la tricouri la pungi, toate inscripționate cu noua siglă circulară a companiei.

În cele din urmă, ce ar putea fi mai bun decât o ceașcă de cafea fierbinte în cafenea.

Alte imagini:

sursa: Apple

iPhone XR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.