imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple oferă sfaturi pentru realizarea celor mai bune fotografii cu iPhone-ul


Apple.com a făcut ieri o actualizare fără precedent, pe site au fost adăugate câteva sfaturi de fotografiere cu iPhone-ul. Apple încearcă să ne arate printr-o mulțime de videoclipuri cum putem realiza cele mai bune fotografii.

Chiar dacă smartphone-urile de top din categoria iPhone au încorporate camere foto, iar iPhone 7 Plus are și un obiectiv teleobiectiv adăugat, tot puteți face fotografii destul de proaste, sau uneori destul de reușite. De ce se întâmplă acest lucru? Deoarece un utilizator obișnuit face o fotografie și speră să se întâmple un miracol, motiv pentru care rezultatul final nu este întotdeauna perfect. Apple încearcă să ne ajute cu acest lucru prin intermediul unei noi serii de videoclipuri în care oferă sfaturi utilizatorilor obișnuiți.

Când am văzut pentru prima oară această știre pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri americane de știri din tehnologie, ne-am gândit: ce strategie stupidă de marketing. Nu avem nici o idee care este valoarea comercială reală ale acestor videoclipuri educaționale, dar Apple a reușit să facă mult mai mult decât ceea ce am crezut la început. Au creat aproximativ 17 videoclipuri, fiecare având durata de 40 de secunde, și toate au fost filmate într-o poziție verticală, cum și-ar dori publicul general.

Modul în care sunt realizate aceste videoclipuri este destul de simplu: au creat videoclipuri despre diferite subiecte, obiecte și situații, în care arată pas cu pas cum ar trebui să faceți fotografii. În timp ce urmăriți videoclipurile, s-ar putea să vă dați dați seama că acestea nu sunt videoclipuri specifice doar iPhone-ului, deoarece Apple le-a făcut, pentru a explica modul în care se poate face fotografie în general și le-a făcut cât mai ușor de înțeles pentru toată lumea. Da, sunt menționate, de asemenea, modul portret, modul panoramic și rafală. Puteți urmări toate videoclipurile accesând acest link.

sursa: Apple

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.