imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple nu intenționează să actualizeze iPhone SE


Potrivit unui analist asiatic, în ciuda imensului succes al modelului SE, Apple nu intenționează să realizeze o actualizare majoră pentru acesta. S-ar putea ca ce mai ieftin iPhone să nu mai fie la fel de popular ca la lansare.

Fără îndoială, a fost o idee foarte bună din partea Apple să pună hardware-ul iPhone-ului 6s în carcasă de 5s și să păstreze un model cu dimensiuni de 4″, cu un hardware actualizat la un preț prietenos. S-a vândut rapid și a reprezentat 5% din toate telefoanele vândute pe piața din S.U.A. Este și mai atrăgător de când Apple a dublat stocarea, dar a păstrat prețul inițial.

Deci, iPhone SE a fost un produs foarte bun la un preț foarte bun. Este unul dintre cele mai bune dispozitive din paleta de produse Apple, dacă nu cel mai bun. Cu toate acestea, dacă nu va exista o actualizare majoră, vânzările nu vor crește deloc. Între timp, celelalte telefoane au ecrane de 4,5″ sau mai mari, iar cei care au mers deja către o dimensiune mai mare, este puțin probabil să se întoarcă la una mai mică. Deci, nu merită cu adevărat ca Apple să se ocupe de această linie de produse, cu toate că ar fi foarte cool (și foarte scump) să îl facă cu un ecran fără margini.

Potrivit lui Pan Jiutang, expert în piața asiatică, Apple se adaptează tendințelor pieței și nu va lansa noi modele iPhone SE, deoarece clienții caută telefoane cu ecrane începând de la 5″ (și a fost confirmat și de Apple). Putem anticipa doar unele upgrade-uri de stocare. Cei care intenționează să-l cumpere, nu trebuie să se grăbească, va fi disponibil pentru o vreme. Apple a deschis recent magazinul său în India, unde se fabrică o cantitate mai mare de astfel de modele.

sursa: Cult of Mac

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.