imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple mută fiecare piatră pentru a termina iPhone 8 la timp


Se pare că la Cupertino s-a trecut în modul panică pentru a putea realiza la timp această lansare din septembrie. Conform știrilor recente, tocmai au cumpărat echipamente de zece milioane de dolari care vor fi închiriate producătorilor de componente ale iPhone 8.

În ultimele câteva săptămâni zvonul a spus că Apple a întâmpinat unele obstacole în timpul producției iPhone 8. Unele știri au susținut că Apple nu a decis încă despre soluțiile tehnologice finale, între timp, alții spun că furnizorii nu pot ține pasul cu cerințele de volum.

Apple vrea să scape de temeri. Potrivit The Korea Herald, Cupertino a cumpărat echipamente în valoare de zece milioane de dolari pentru producția iPhone 8. Ei nu își vor produce propriile componente, ci vor închiria mașinile furnizorilor lor pentru a îi ajuta să poată furniza componentele la timp.

Mai precis, este vorba despre mașinile producătoare de RFPCB – Rigid Flexible Printed Circuit Board. Această tehnologie este utilizată pe scară largă în smartphone-uri (de ex .: pentru a conecta ecranul și camera), deoarece ajută la economisirea spațiului în interiorul dispozitivelor cu dimensiuni reduse. Aceste circuite rigide și flexibile sunt mai greu de produs decât cele doar rigide sau doar flexibile, astfel încât ajutorul Apple poate fi foarte util pentru furnizori.

Această achiziție a fost esențială deoarece spune că unul dintre cei trei furnizori (cel taiwanez) nu a putut face față presiunii și a decis să renunțe la acordul cu Apple.

Motivul exact pentru care furnizorul taiwanez s-a retras din afacerea cu un mare client ca Apple nu a fost dezvăluit. Potrivit surselor, firma se poate să fi simțit o reacție neplăcută față de producția dificilă, cerințele stricte de calitate și rentabilitatea redusă.

Pierderea unuia dintre cei trei “piloni de producție” a fost foarte neplăcută pentru Apple. Nu e de mirare că sunt forțați să-i ajute pe ceilalți doi furnizori cu echipament. Apropo, cele două companii coreene menționate mai sus sunt Interflex și Youngpoong Electronics.

Sperăm că această mișcare forțată va ajuta Apple să ofere clienților săi ceea ce au nevoie.

sursa: Macrumors

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.