imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple Music, patria muzicii clasice


Dacă vrei să asculți muzică clasică, începi de obicei căutarea pe alte surse, nu pe Apple Music. Cu toate astea, de aici ar trebui să pornești, în special de acum în colo, de vreme ce unul dintre cei mai faimoși furnizori își deschide propriul segment în interiorul platformei de muzică Apple.

Deși există o mulțime de albume de muzică clasică disponibile pe diferite servicii de streaming, acesta nu e principalul lor profil. Nu-i nicio surpriză că nu avem reclame la Apple Music în care să apară vreun fragment muzical din Bach…

Însă există o comunitate uriașă căreia i-ar plăcea să asculte muzică clasică și pe platformele moderne. Secțiunea de muzică clasică din Apple Music, ce va fi editată de renumita casă de discuri Deutsche Grammophon, s-ar putea dovedi alegerea perfectă.

Furnizorul de muzică german a fost fondat de inventatorul gramofonului, Emile Berliner, în 1898. În cei mai bine de 100 de ani de activitate, Deutsche Grammophon a devenit un membru important în societatea iubitorilor de muzică clasică și unul dintre cele mai mari nume al industriei. Dacă există cineva care ar avea calificarea să-ți recomande muzică în acest domeniu, Deutsche Grammophon e alegerea perfectă.

Selecția lor ar trebui să ajungă în Apple Music în decursul acestei săptămâni. Lista acestui furnizor va fi disponibilă sub fila de Browse, iar conținutul va fi actualizat regulat.

De exemplu, albumele vizuale încântă utilizatorii atât vizual, cât și auditiv. Primul pe listă ar putea fi Romeo și Julieta de Charles-François Gounod, care a fost prezentat prima oară în 2008 la festivalul de teatru și muzică din Salzburg.

Sursa: MacRumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.