imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple lansează noi căști Beats


Al cincilea dispozitiv audio cu cip W1, produsul wireless de referință al căștilor Beats Studio 3 a fost lansat ieri. Comparativ cu predecesoarele Studio 2 nu s-au schimbat prea multe în ce privește designul, dar există multe modificări interne: produsul ne promite o anulare a zgomotului mai bună, 40 de ore de baterie la maximum, încărcare rapidă și perne supra auriculare ce fac o întreagă zi de utilizare posibilă.

Au trecut 11 ani de când Beats by Dr. Dre, un brand foarte popular pentru utilizatorii medii, a fost conceput de către rapperul american după care au fost numite și de către personalitatea muzicii, Jimmy Iovine. De atunci s-au întâmplat multe: Apple a cumpărat brandul în 2014, o adiție grozavă la ambițiile de streaming de muzică ale companiei; mai mult, ea l-a pus pe Iovine pe poziția de lider a serviciului Apple Music. Achiziția asta a fost curând reflectată și în paleta de produse: pe lângă propriile căști Apple, AirPods, doar produsele Beats posedă cipul W1 capabil de o sincronizare extrem de rapidă.

Era și timpul ca Studio să primească o actualizare la rândul lor, iar a treia generație a adus îmbunătățiri tehnologice liniei de produse, dat fiind că angrenajele interioare au fost reînnoite cu totul. Beats Studio 3 au primit funcția de anulare adaptivă a zgomotului: monitorizează continuu sunetele externe folosind un algoritm numit Pure ANC cu ajutorul a două microfoane și procesează date mereu pentru a-și da seama ce elemente pot deranja experiența de ascultare a muzicii. Produsul are o durată de viață de 22 de ore folosind această funcție și de maximum 40 de ore când este folosit pe setarea care economisește cel mai mult bateria, deci cu fir și fără anularea zgomotului.

Chiar dacă Beats funcționează cel mai eficient cu produsele Apple, ele pot fi conectate cu orice alt dispozitiv Bluetooth. Pe lângă cipul W1 și anularea zgomotului, o altă funcție nouă este cea adusă de pernițele supra auriculare dezvoltate pentru a face posibilă utilizarea lor o zi întreagă; alături de ele este și funcția de încărcare rapidă, cu ajutorul căreia trebuie să-ți încarci căștile doar 10 minute pentru a căpăta 3 ore de baterie. Beats Studio 3 vor fi disponibile în șase culori (roșu, negru mat, alb cu accente aurii, roz porțelan, albastru și gri), iar în pachet vei primi obișnuita cutie pentru transport, un cablu USB-A – USB Micro-B, un ghid de instalare rapidă, certificatul de garanție și un cablu de 3.5mm RemoteTalk.

sursa: 9to5mac

iPad + Pencil
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.