imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple a lansat șase videoclipuri “How to” pentru iPad


Se pare ca Apple dorește ca toată lumea să știe că cel mai mare câștigător al iOS 11 este cu adevărat iPad-ul. De aceea, ei au publicat șase clipuri care detaliază noile caracteristici ale iPad-ului.

iOS 11 ne va îmbunătăți în mod evident felul în care percepem iPad-ul, în special la iPad-ul Pro. Când Apple a introdus primul iPad în 2010, era aproape de neimaginat că l-am putea folosi pentru o activitate reală, productivă. Nu era destul de rapid, aplicațiile nu au fost bine dezvoltate și optimizate asta ca să nu menționăm lipsa posibilității de gestionare a fișierelor, multitaskingul și Drag & Drop-ul. Acestea sunt lucruri minuscule cărora, de obicei, nu le simțim lipsa pe un dispozitiv mobil, dar sunt indispensabile, de exemplu, pentru a scrie acest articol.

Apple a făcut posibile toate acestea anul acesta și vor fi disponibile pentru toată lumea să le utilizeze în curând, odată cu lansarea iOS 11 din septembrie. În acest fel, noul iPad Pro acompaniat de o tastatură ar putea chiar să înlocuiască MacBook Air-ul folosit la birou. Apple ne răspunde la întrebarea cum se poate întâmpla acest lucru cu aceste videoclipuri. Acestea, ne arată cât de simplu va fi într-adevăr să transferăm fișiere între dispozitive, să rulăm mai multe aplicații simultan, sau în anumite situații, să utilizăm Apple Pencil-ul.

Am analizat deja ce poate face un iPad Pro 12.9 “cu iOS 10. Ceea ce am aflat din acel test a fost faptul că iPad Pro poate satisface absolut perfect nevoile unui student, dar nu se potrivește în orice situație mai serioasă dintr-un birou. Probabil va trebui să reevaluăm rezultatul acestui test atunci când va sosi iOS 11, cu toate noile sale caracteristici.

sursa: Apple Insider

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.