imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple a început deja să ofere sfaturi despre utilizarea iOS 11


Așa cum am putut vedea din a zecea versiune beta a iOS 11, noul sistem este aproape complet gata. Pentru a sărbători acest lucru, Apple a început deja să ofere utilizatorilor de iOS 10 sfaturi despre utilizarea noilor caracteristici care vor sosi odată cu noua versiune.

Cei care nu și-au șters aplicația Tips s-ar putea să primească zilele următoare notificări push din aplicație.

De exemplu, lucruri de genul: “Aflați despre noul Control Center din iOS 11”.

Acest fenomen a început oarecum mai devreme decât de obicei anul acesta, ceea ce ar putea avea două motive. În primul rând, există mult mai multe detalii minuscule, care sunt foarte ascunse, așa că descoperirea lor s-ar putea dovedi a fi destul de dificilă chiar și pentru veteranii iOS. Al doilea ar putea fi legat de hype-ul apărut cu privire la iPhone și iOS și de care Apple vrea să profite, astfel încât acest entuziasm să poată ajunge la toată lumea, chiar și la cei care nu au urmărit știrile în ultimul an.

Dacă nu ați primit astfel de notificări, dar doriți să aruncați o privire la ceea ce vrea Apple să ne prezinte, deschideți aplicația Tips. Apăsați butonul Collections din colțul din stânga sus și selectați opțiunea iOS 11 Preview din meniu. În prezent există cinci sfaturi pentru iPhone. Ele vorbesc despre Control Center, noua aplicație File, modulul Do Not Disturb While Driving, noile efecte foto și recomandările adaptive de muzică oferite de Apple Music. Desigur, sfaturile pentru iPad se concentrează mai mult pe opțiunile de multitasking, Dock și Drag & Drop.

sursa: 9to5mac

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.