imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple îi întâmpină cu prietenie pe cei care renunță la Windows


Nu că până acum ar fi existat probleme cu primirea noilor utilizatori, dar acum, odată cu noul macOS, ospitalitatea a ajuns la un cu totul alt nivel…

Foc și apă. Câine și pisică. Negru și alb. Windows și macOS. Deși avem tendința să credem că cele două sisteme de operare sunt complet opuse unul altuia, însă situația nu este atât de dramatică. Cu toate acestea, ambele tabere încearcă să atragă utilizatori și adesea încearcă să atragă utilizatorii din tabăra adversă.

Pentru a reuși acest lucru Apple a făcut o mișcare genială. Pentru cei care vor să facă o schimbare, dar care se tem de toate problemele care ar putea veni atunci când își migrează datele dintr-un sistem în altul, Apple a instrodus un serviciu numit Migration Assistant. Cu ajutorul asistentului puteai până acum să-ți transferi datele salvate local din sistemul Windows pe Mac.

De acum încolo programul poate face mai mult de atât.

Aplicația a primit multe funcții interesante odată cu introducerea celei mai recente versiuni beta a macOS Mojave. Acum, pe lângă documente, va putea migra conturi, contacte, email-uri, aplicații de la terți. În mod ironic, acest lucru înseamnă că poți migra rapid toate datele din Microsoft Outlook pentru windows în varianta pentru mac a aceluiași program.

Touché!

Sursa: The Verge

ipad6
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.