imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple dorește să-și extindă echipa de AR


Iar echipa de HR a companiei caută cu disperare acei ingineri care, pe lângă proiectele de realitate augmentată, au în portofoliu și proiecte axate pe dezvoltarea de hărți sau orice alt tip de serviciu bazat pe locație.

Am scris deja despre faptul că Apple a achiziționat o nouă companie de AR, iar acest lucru se confirmă și pe baza ofertelor de muncă pe care compania le-a pus pe piață. Potrivit Thinknum, compania caută să angajeze oameni noi în acest domeniu. Un mare avantaj pentru candidați  este experiența într-un domeniu în care se lucrează cu hărțile sau în proiecte API pe bază de locație.

Apple trebuie să rafineze serviciul de hărți în spatele pereților de sticlă din Apple Park, aspect confirmat și de o declarație anterioară:

“De când am introdus aplicația în urmă cu 6 ani – nu vom mai reaminti problemele pe care le-am întâmpinat la lansarea acesteia – am investit enorm în îmbunătățirea hărții”, a afirmat Eddy Cue vicepreședinte senior al Apple, responsabil pentru proiectul Maps, într-un interviu acordat săptămâna trecută. “Atunci când am lansat-o, aplicația îți oferea indicații și te ajuta să ajungi într-un anumit loc. Am investit mult în implementarea a milioane de schimbări, adăugând milioane de locații, actualizând harta și modificând-o mai frecvent. Toate acestea în decursul ultimilor șase ani”

“Ne-am dorit să ducem totul la următorul nivel,” afirmă Cue. “Lucrăm pentru a crea ceea ce noi sperăm că va fi cea mai bună aplicație de tip hartă din lume, cu un pas înaintea tuturor celorlalte. Adică, reconstituind toate datele hărții de la bază.”

Dacă vorbim despre hărți și realitate augmentată, un mare plus pentru candidați ar fi cunoașterea sistemului LIDAR. Cu alte cuvinte “ochii vehiculelor autonome”, subiect destul de popular în sediul central al celor de la Apple și în California.

Sursa: 9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.