imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple: Diferențele de autonomie a bateriei la noile iPhone 6S sunt minime


Diferențele în autonomia bateriei la unitățile iPhone 6S Plus sunt minimale, spune Apple.

S-a speculat, în ultimele zile, că autonomia bateriei noilor modele de iPhone 6s și 6s Plus ar varia în funcție de chipul din interiorul acestora. Apple folosește chip-uri fabricate de Samsung și de Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC). Unii utilizatori au constatat că unitățile de iPhone care sunt dotate cu chip TSMC ar avea o autonomie a bateriei mai mare decât cele ce au chip Samsung.

Astăzi, un purtător de cuvânt al Apple a declarat că: “Datele noastre de testare și cele adunate de la utilizatori arată că autonomia reală a bateriei de la iPhone 6S și iPhone 6S Plus, chiar și ținând cont de diferențele de componente, variază în limita a doar 2 până la 3 la sută”.

Acesta a mai declarat că aceste teste care solicită continuu procesoarele A9 proiectate de Apple nu sunt relevante în condițiile reale de utilizare. Este puțin probabil ca o persoană să vizioneze filme și să navigheze pe Internet în același timp, pentru ore în șir.

“Este o modalitate înșelătoare de a măsura durata de viață a bateriei din lumea reala”, a declarat compania.

Apple a declarat de asemenea că fiecare chip “întrunește cele mai înalte standarde Apple pentru a furniza performanțe incredibile și a avea o autonomie cât mai mare a bateriei .”

sursa: ENGADGET, CNET

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.