imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple are în plan un spectaculos nou magazin în Chicago


Cei de la Chicago Tribune au obținut planurile unui viitor Apple Store din Chicago. Când a fost întrebat de reprezentanții ziarului un purtător de cuvânt al Apple a confirmat autenticitatea lor. Noul magazin de dorește să devină un simbol al magazinelor Apple din Chicago și conform planurilor va reuși acest lucru acestea fiind de-a dreptul spectaculoase. Randările proiectului arătă că arhitecții au dorit să lase elemente ale stilului legendarului arhitect Frank Lloyd Wright, care a și trăit în acest oraș, să se regăsească în planuri.

Arhitecții noului magazin sunt cei de la Foster + Partners, firma care a mai proiectat pentru Apple și emblematicul campus Spaceship din Cupertino, sau au realizat redesignul magazinului din Londra de pe Regent Street.

Planurile dezvăluite arată un templu al tehnologiei, în apropierea istoricului pod Michigan Avenue și scări care urcă de la nivelul străzii până la nivelul pasarelei care merge de-a lungul malului nordic al râului Chicago […]

Proiectul propus va înlocui o zonă “food court” rămasă liberă, care face parte dintr-o clădire de birouri de pe North Michigan Avenue de la numărul 401, cu un magazin de 1858 metri pătrați care va avea vedere directă la râu și la flotila sa de bărci care găzduiesc turismul arhitectural din zonă.

Structura va avea un acoperiș realizat din fibră de sticlă foarte rezistentă ce va acoperi și o zonă în afara magazinului făcând astfel mai neclară linia de demarcație dintre interior și exterior. Apple a confirmat celor de la Chicago Tribune că ei își doresc să înceapă construcția acestui magazin în anul care vine.

La ora actuală în Chicago mai sunt două magazine Apple în centrul orașului, și trei puțin mai departe. Cel mai important dintre acestea, deschis în 2003, este foarte aproape, tot pe North Michigan Avenue la numărul 679. Conform celor de la Chicago Tribune noul magazin va mări vizibilitatea și vânzările Apple în zonă.

Mai multe detalii pe site-ul celor de la Chicago Tribune.

sursa: 9TO5MAC

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.