imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple a trimis invitația oficială pentru presă pentru WWDC


Chiar dacă știm deja data la care va avea loc WWDC anul acesta, Apple tocmai a început să trimită invitațiile oficiale de presă pentru eveniment. Să vedem la ce ne putem aștepta de la unul dintre cele mai importante evenimente Apple ale acestui an.

WWDC-ul ar putea fi unul dintre cele mai incitante evenimente Apple. Desigur, există evenimentul pentru iPhone programat de obicei în toamnă, iar uneori au loc și prezentări separate pentru introducerea de noi Mac-uri, dar WWDC este diferit. Lansările de hardware menționate mai sus nu mai sunt deja de ceva vreme atât de interesante din cauza zvonurilor din industrie care apar în jurul acestora. Știm deja cu câteva luni înainte de evenimentul propriu-zis multe lucruri: specificațiile produsului, noile caracteristici, lucruri de genul acesta; așa că nu mai suntem la fel de surprinși de noile dispozitive așa cum eram odată.

Pe de altă parte, nu există aproape nicio informație scursă despre actualizările sistemelor de operare care vor fi prezentate la WWDC. În general despre acestea sunt doar zvonuri incerte, dar acest lucru s-ar putea datora faptului că noile OS-uri nu sunt “asamblate” în China. Rămân multe secrete care vor fi dezvăluite la conferință, astfel încât surpriza este mult mai mare. Vom avea în sfârșit modul Dark? Siri va deveni mai inteligent? Nu știm încă, dar așa ar trebui să fie. Cu toate acestea, încă ne place să ne imaginăm cum ar putea să arate noile sisteme de operare.

Au fost câteva surprize aici.
Au fost câteva surprize atunci.

Din fericire, nu vom mai avea mult de așteptat pentru a obține răspunsurile la toate întrebările pe care ni le punem. În mai puțin de o lună de acum încolo, Conferința mondială pentru dezvoltatori a anului 2017 va începe. Evenimentul care va avea loc în perioada 5-9 iunie va avea parte și de o schimbare a locației în care avea loc în mod tradițional, pentru că, pentru prima dată din 2002, dezvoltatorii din întreaga lume se vor aduna în San Jose. Vom spune la revedere Centrului Moscone din San Francisco după o decadă și jumătate în care WWDC a avut loc acolo. Acum, că tot am întrerupt tradiția, ne-ar fi plăcut ca acest WWDC să aibă loc în Steve Jobs ‘Theather din Apple Park, dar din păcate construcția nu va fi finalizată la timp.

Ce ne putem aștepta să vedem aici? Un lucru este sigur: vor fi anunțate noi versiuni de macOS, iOS, watchOS și tvOS. Marea întrebare este dacă Apple a pregătit și un nou produs hardware pentru acest eveniment. Posibilitatea există și nu ar fi ceva fără precedent. Poate va fi prezentată următoarea generație de iPad Pro? Mai mult, Ming-Chi Kuo consideră că există “șanse mai mari de 50%” să fie anunțat un difuzor Siri, similar cu Amazon Echo. Dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, asemănările ar putea fi mai mari decât ne-am putea imagina, deoarece gândirea Apple despre un asemenea dispozitiv include și un display, conform celor spuse într-un interviu de Phil Schiller, concept similar noului dispozitiv Amazon abia lansat.

Notați în calendarele dvs.: WWDC 2017, 5-9 iunie, 20:00 ora României. Sperăm că vom avea parte de surprize anul acesta!

sursa: 9to5mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.