imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple a surprins plăcut fotografii care au făcut parte din campania “iPhone 6” cu albume foto


Panourile publicitare și reclamele care promovau calitatea fotografiilor făcute cu iPhone 6 aproape au dispărut. Apple deja promovează noul iPhone. Asta nu înseamnă totuși că fotografii ale căror poze au fost folosite pentru a promova vânzarea iPhone-urilor au fost uitați de Apple.

Brendan Ó Sé
Brendan Ó Sé

Fotografii care au făcut parte din campania “Shot on iPhone 6” au primit prin poștă albume care conțineau lucrările lor. Albumele au venit ca o surpriză pentru destinatari iar pachetul în care au sosit conținea de asemenea și o pereche de mănuși albe pentru a putea mânui albumele cu cea mai mare grijă.

Brendan Ó Sé
Brendan Ó Sé

“A fost o ceva cu totul neașteptat.” a spus fotograful Brendan Ó Sé din Cork Irlanda celor de la Cult of Mac. “Normal, mi-am căutat propria fotografie, dar vederea fotografiilor realizate de prietenii pe care mi i-am făcut pe durata campaniei a adăugat la surpriza și emoția momentului.”

iPhone 6 a fost lansat la sfârșitul anului 2014 dar campania a debutat în primăvara acestui an, având ca scop evidențierea calităților camerei de pe iPhone 6. Apple a căutat pe internet fotografii realizate cu iPhone 6 selecționând lucrări realizate atât de fotografi profesioniști cât și de către amatori pe care apoi le-a folosit pentru realizarea de reclame în reviste, panouri publicitare și chiar bannere care ocupau fațade întregi de clădiri.

Fotografii au fost recompensați pentru folosirea fotografiilor lor, iar unii chiar au devenit celebrități în orașele lor. Mulți dintre ei s-au împrietenit între ei prin intermediul rețelelor de socializare Facebook și Instagram.

Ó Sé a postat pe Facebook poze ale propriului album primit pentru a împărtășii emoția cu ceilalți fotografi din campanie. Mulți dintre cei care nu și-au primit încă albumul au aflat despre acesta prin intermediul rețelelor social media.

“Arată bestial!” spune Jen Pollack Bianco, fotograf care acum se află în călătorie la Paris, și care a aflat despre album de pe Facebook. “Pare un cadou surpriză foarte plăcut . Sper că albumul meu mă așteaptă acasă în cutia poștală.”

Coperta albumului este albă, cu un titlu simplu: The Gallery. Apple nu a comunicat încă nimic despre album sau dacă acesta va fi comercializat în magazinele Apple.

sursa: Cult of Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.