imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple a prezentat un difuzor inteligent pentru casă


Apple introduce un difuzor inteligent, bazat pe Apple Music, HomeKit și Siri.

Am văzut o mulțime de difuzoare, dar până acum nimic similar în paleta de produse Apple. HomePod nu este doar un simplu dispozitiv Bluetooth, este mai mult un dispozitiv central pentru camera de zi. Deși zvonurile s-au adeverit și are o formă cilindrică, nu este deloc similar cu Mac Pro. Dispozitivul are o dimensiune de 11 “și are 7 difuzoare și 6 microfoane. Mulțumită designului cu 30 de grade, veți putea plasa dispozitivul în orice loc în camera dvs. de zi, veți auzi sunetul indiferent unde vă aflați. În centrul HomePod-ului este chipul A8 care poate fi găsit și în Apple TV și iPhone 6.

Apple a subliniat în timpul demo-ului faptul că HomePod-ul este un adevărat muzicolog, fiind în mare parte dedicat Apple Music. Desigur, îl veți putea controla și cu ajutorul Siri, deși nu există multe știri despre dezvoltarea lui Siri, pe lângă faptul că a primit o mulțime de cuvinte cheie noi. Sperăm că Apple va îmbunătăți în continuare asistentul său personal.

Una dintre cele mai bune funcții ale HomePod este compatibilitatea cu HomeKit, deși aceasta este abia la începutul dezvoltării sale. HomePod nu va avea un ecran, în ciuda faptului că Phil Schiller, senior vice president of marketing la Apple, a vorbit acum ceva vreme despre faptul că un simplu asistent controlat vocal nu are sens. Cu toate acestea, veți putea controla HomePod-ul și cu ajutorul suprafaței sensibile la atingere din partea superioară dacă nu doriți să-i vorbiți. Animațiile lui Siri vă vor indica atunci când acesta ascultă sau vorbește cu dvs.

Pornirea HomePod-lui este la fel de simplă ca atunci când vă conectați AirPod-urile la iPhone sau Apple TV-ul la Wi-Fi. Pur și simplu trebuie să țineți iPhone-ul deasupra lui și asta-i tot. Dispozitivul va fi disponibil în Australia, Marea Britanie și Statele Unite începând de la sfârșitul anului, astfel încât nu toată lumea va avea un HomePod sub pomul de Crăciun anul acesta. Cu cei 350 de dolari cât va costa în SUA, Apple poziționat HomePod-ul în jurul prețului mediu al acetui tip de dispozitive, comparativ cu produsele celorlalți concurenți, deja existente pe piață.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.