imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple a lansat clipuri comerciale noi pentru camera iPhone 6s și Siri


Apple a postat astăzi trei videoclipuri comerciale de prezentare a noii camere de pe iPhone 6s și a funcționalității Siri.

Este vorba despre două reclame pentru Siri care construiesc pe precedenta apariție a lui Jamie Foxx în spotul pentru 3D Touch. În cele două reclame este arătat Foxx care activează Siri pe un iPhone 6S Plus doar prin a spune “Hey Siri” – una din noile funcționalități Siri în iOS 9. Nu ne sunt prezentate alte noi comenzi Siri, ci clipurile se concentrează pe a comunica faptul că nu mai este necesară apăsarea butonului Home pentru a activa Siri, chiar dacă nu ești la volan.

Reclama pentru noua cameră de pe iPhone 6s este mai lungă, durează apoximativ 1 minut, și continuă stilul deja cunoscut al campaniei “Am schimbat doar totul”. Videoclipul trece în revistă toate caracteristicile și funcționalitățile noi ale camerei foto de pe iPhone 6s, Live Photos, 3D Touch, flash-ul pentru selfie, video 4K și îmbunătățirile modului Slo-Mo. La sfârșitul reclamei, îl vedem pe Stephen Curry de la Golden State Warriors cum marcheză un coș de trei puncte, înregistrarea fiind realizată cu un iPhone în Slo-Mo.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.