imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple a introdus exercițiile zilnice în companie


Sunt opționale, desigur. Compania din Cupertino a lansat o provocare angajaților proprii folosind hashtagul #CloseTheRings în luna februarie, cei care au finalizat cu succes provocarea au fost recompensați.

Se pare ca Apple crede într-adevăr în puterea Apple Watch-ului de a vă motiva să faceți mișcare. Este un lucru să le arăți clienților cum să facă mai multă mișcare, mai ales în timp ce porți Apple Watch – e evident că vrei să convingi clienții că ceasul este foarte util – dar dacă transmiți și angajaților același mesaj, acesta devine mult mai autentic.

Nu că angajații Apple ar fi avut multe motive să se plângă de opțiunile lor de a face sport. Din câte se știe, toate campusurile oferă multe opțiuni angajaților de a face exerciții fizice. Dacă vei verifica condițiile de angajare pentru o poziție în companie, s-ar putea să te uimească imensele săli de sport, dotate cu tot felul de aparate, disponibile angajaților pentru a le folosi ori de câte ori doresc. Desigur, cine vrea să mai facă exerciții fizice după o zi lungă și obositoare la locul de muncă? Trebuie foarte multă determinare pentru a face asta. De aceea, Apple a demarat provocarea #CloseTheRings.

#closetheringschallenge #gold✨ #goldbadge #applewatch

O postare distribuită de Samuel Kong (@samuelfwk) pe

Sarcina a fost destul de simplă: angajații trebuiau să completeze toate inelele de activitate de pe Apple Watch în fiecare zi, timp de o lună. Cei care au finalizat cu succes provocarea au primit insigne și tricouri. Insignele arată ca cele pe care le primim pe ceas atunci când finalizăm inelele respective, și au fost disponibile trei tipuri în funcție de performanță: aur, argint și bronz. Tricoul primit cadou a avut un design destul de simplu: pe față sunt câteva inele închise ca cele de pe Apple Watch, în timp ce pe partea din spate scrie: „Close the Rings Challenge 1.0“.

Odată cu insignele au existat și unele mesaje motivaționale:

Bine ai venit în cercul câștigătorilor.

Ai reușit. Ai finalizat provocarea Close the Rings, iar acestă insignă este dovada. Poart-o, arat-o, sau pune-o pe frigider. Să-ți amintească că deși provocarea Close the Rings s-a terminat, stilul tău de viață mai sănătos abia a început.

#closetherings @tfac_atl @cekiffin #closetheringschallenge

O postare distribuită de #TheSeratoAssassin (@kansascitycash) pe

Chiar dacă această provocare a fost doar pentru angajații firmei, Apple face, de obicei, anumite sarcinile suplimentare disponibile și publicului larg, cu ocazia sărbătorilor legale și puteți primi insigne speciale atunci când le finalizați.

sursa: MacRumors

 

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.