imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Aplicații

Aplicații: Oamenii au cheltuit mult anul acesta de Black Friday


Ediția Black Friday de anul acesta a depășit toate recordurile de vânzare de aplicații în App Store. A fost finalul perfect pentru un an cu încasări cu 20% mai mari decât anul trecut. Se pare că era aplicațiilor nu s-a încheiat încă.

Evident, Black Friday este o sărbătoare și în lumea aplicațiilor, nu doar în lumea componentelor hardware. Se formează cozi virtuale la toate webshopurile. În acest an, cozile au fost mai lungi ca niciodată – cel puțin așa susțin analiștii de la Sensor Tower.

In SUA, consumatorii au cheltuit 52 de milioane de dolari în App Store. Acest lucru înseamnă o creștere de 31,6% comparativ cu cei 39.5 de milioane de anul trecut. Este cu adevărat un lucru remarcabil. Și este vorba despre un fenomen modial. Clienții din afara SUA au cheltuit în jur de 117.3 milioane de dolari pe aplicații în timpul Black Friday.

Astfel că suma totală a ajuns la 169.3 de milioane în câteva zile. Credem că acest lucru spune multe despre comportamentul consumatorilor și despre stilul de viață al cestora.

Cele mai mari venituri de Black Friday de până acum…🤑

Sursa: AppleWorld.Today

Află toate noutățile din App Store.

Vezi toate ofertele promoționale de la iSTYLE.

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.