imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Dark Mode pe un iMac.

Aplicații excelente, cu opțiunea Dark Mode


Ai descărcat ieri macOS Mojave, iar acum vrei sa te bucuri de orice oportunitate pentru a admira noul Dark Mode? Știm ce simți! Permite-ne să-ți prezentăm câteva aplicații cărora merită, cu siguranță, să le acorzi atenție.

1Password cu Dark Mode

Nu credem că mai e cazul să îți oferim detalii despre cea mai populară aplicație de gestionat parole. Cu ocazia lansării macOS Mojave, 1Password a primit un update cu tematică dark. O poți însufleți foarte simplu dacă activezi Dark Mode. În caz că utilizezi deja aplicația, ar merita cu siguranță să-i faci update-ul, dacă nu, merită să o încerci. Cu siguranță nu te vei plânge de design.

Things 3

Aceasta e una dintre cele mai bune aplicații de tip to-do-list. Iar acum a reușit să intre în rândul aplicațiilor cu suport Dark Mode. Things 3 e una dintre aplicațiile noastre favorite. E posibil să ni se pară doar nouă, dar aceasta e o aplicație necesară pentru toți cei care au de rezolvat o mulțime de sarcini. În plus, acum că e compatibilă și cu Dark Mode, e cu siguranță de neratat, în ciuda prețului mai mare.

Fantastical 2

Cunoscuta aplicație de calendar nu lipsește nici ea din lista celor compatibile cu Dark Mode. A primit un update special pentru acest mod. În caz că vrei un design simplu, o aplicație bogată în tot felul de funcții, viteză și ceva mai multe opțiuni decât o aplicație standard, ar trebui cu siguranță să o încerci. Desigur, sincronizarea între aplicațiile Apple e o altă opțiune ofertantă, iar pe iOS Fantastical 2 suportă și widget-uri. Ca bonus, poți sincroniza aplicația cu orice serviciu online de calendar. Însă prețul aplicației e destul de piperat, dar dacă utilizezi aplicația destul de mult, merită cu siguranță investiția.

Spark

Presupunem că și în căsuța ta de e-mail ajung zilnic sute de mailuri, de la cele mai importante până la cele mai neinteresante newslettere. Spark poate gestiona valuri de mailuri într-o manieră inteligentă. Poți să le ștergi, să le marchezi ca fiind citite sau să le arhivezi dintr-o singură mișcare. Poți trimite mailuri programate și poți conecta mai multe conturi. În caz că ai nevoie de mai multe argumente în favoarea acestei aplicații, de acum Spark are suport pentru Dark Mode. E complet gratuită, așa că nu ai nicio scuză – trebuie să o încerci!

Bear

Sincer, acum vorbim despre o aplicație simplă de notițe. Aceasta are mai multe funcții importante, însă marele avantaj e că funcționează pe o platformă simplă, dar foarte versatilă. Bara de editare e foarte simplă. Nu există niciun element în plus, doar strictul necesar. Cu toate astea, formatarea textului se realizează destul de ușor. La fel și distribuția documentului. Ca să nu mai precizăm că Bear e o aplicație gratuită, iar întregul ecosistem poate fi sincronizat cu mai multe dispozitive. În plus, Bear a obținut și titlul de cea mai inovativă aplicație a anului 2016.

Vezi oferta de produse iStyle!

mbp
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.