imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Aplicație: Boom 3D – Sonorizare Optimă pentru Mac-ul tău


Te deranjează atunci când ceva nu sună așa cum ar trebui? Cu această aplicație poți personaliza setările de sunet ale Mac-ului tău.

Când achiziționezi un Mac pentru prima dată, unul dintre primele gânduri care îți trece prin minte este următorul: wow, cât de bine sună aceste speakere mici! Inginerii de la Apple chiar au creat un sistem care oferă un sunet acceptabil, chiar și pentru cei cu standarde ridicate. Bineînțeles, putem personaliza toate aceste configurări cu 3D Boom. Aplicația este de fapt o soluție la nivel de sistem care îmbunătățește sunetul Mac-ului tău.

Aplicație Sunet Boom 3D

În linii mari, 3D Boom îți oferă acces la comenzi similare cu cele din Spotify. Doar că de trei ori mai multe. Poți pierde ceva timp cu această aplicație dacă nu știi exact ce ai de făcut.  Noi am observat că 3D Boom este o aplicație utilă mai ales în anumite situații. De exemplu, dacă folosești un display extern pentru a viziona filme, iar producătorul dispozitivului nu are o aplicație proprie care poate fi optimizată.

3D Boom este o aplicație care furnizează soluții software celor care vor să se bucure de un sunet de calitate atunci când ascultă muzică, fără să investească mult. Pur și simplu îți oferă posibilitatea de a îmbunătăți calitatea sunetului, fără a investi în componente hardware noi. Încearcă-o și tu și spune-ne cum ți se pare într-un comentariu.

Există o mulțime de aplicații care îți pot îmbunătăți fiecare zi, de exemplu, Silenz.

Citește Silenz – Dacă ai nevoie de liniște la birou. 

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.