imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Apicația Shortcuts. Două iPhone pe fundal alb.

Shortcuts pentru iOS 12 e disponibilă în App Store


Apple a pus la dispoziție aplicația Shortcuts pentru toți utilizatorii de iOS 12. Cu ajutorul acesteia, Siri devine mai inteligentă și poate fi personalizată mai ușor.

Una dintre cele mai interesante noutăți cu care vine iOS 12 e Shortcuts. Aceasta e succesoarea aplicației Workflow, care te ajuta să plănuiești procese mai complexe pentru a le utiliza automat. Aplicația originală a fost achiziționată de Apple anul trecut. Scopul principal din spatele acestei mișcări era ca Siri să devină capabilă de sarcini mai complexe – inclusiv cooperarea cu aplicații terțe. Iată un clip video detaliat despre modul în care funcționează noua aplicație:

Aplicația a apărut în App Store, înlocuind Workflow, imediat după lansare oficială a versiunii iOS 12. Cu toate astea, dacă ai încercat aplicația în prealabil, atunci poți obține noua versiune (Shortcuts) ca update la Workflow. Chiar merită să dedici un dram de timp și atenție pentru a configura aplicația. Asta ar putea determina asistentul digital să presteze chiar și mai bine, chiar dacă nu vorbește limba română.

În același timp, o mulțime de aplicații din App Store au primit update-uri speciale și, de acum, au suport pentru Shortcuts. Dacă utilizezi vreuna dintre ele, vezi cum o poți implica și pe Siri în modul de utilizare:

De acum înainte, utilizând comanda „Hei Siri, take a picture fast”, telefonul va face o fotografie utilizând aplicația noastră preferată, Halide. Destul de tare!

Descarcă Shortcuts din App Store (iPhone, iPad, gratuit)

ipadmini5
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.