imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația săptămânii: Warhammer 40,000: Deathwatch


Ziua de vineri ne aduce și nominalizarea noii aplicații a săptămânii disponibilă gratuit în App Store. Rămânem în zona jocurilor, ca și săptămâna trecută: „Warhammer 40.000: Deathwatch – Tyranid Invasion” este aplicația care va fi disponibilă pentru a fi descărcată gratuit pentru următoarele 7 zile.

Warhammer 40.000: Deathwatch: Tyranid Invasion” este un joc de strategie turn-based, a cărui acțiune se întâmplă undeva la marginea spațiului imperial, acolo unde tu trebuie să controlezi trupele Space Marines pentru a lupta contra Tyranids într-o serie de bătălii tactice. De la orașe devastate de război, până în interiorul bio-navelor Tyranid-iene, misiunile vor duce la creșterea puterii și a abilităților membrilor echipei tale în timp ce se confruntă cu amenințări și pericole din ce în ce mai mari.

LUPTA: Pornește în aventura de a salva sectorul de amenințarea extraterestră. Luptă pe parcursul a 40 de misiuni pentru a învinge inamicii.

COLECTAREA: 38 de trupe unice DeathWatch Space Marines sunt puse la bătaie pentru a fi colectate. Personalizați-le cu cele peste 150 de arme și echipamente diferite care sunt disponibile în joc.

LEVEL UP: câștigă puncte de experiență din misiuni pentru a le folosi apoi pe trupele tale Space Marines ca să deblochezi noi dexterități și abilități puternice.

În „Warhammer 40.000: Deathwatch – Tyranid Invasion” aveţi posibilitatea de a realiza achiziții în aplicație dar, dacă doriţi, puteți dezactiva această opțiune de cumpărare in-app de pe dispozitivul dumneavoastră, ceea ce este foarte important. Prin urmare, puteți juca și debloca toate misiunile și colecta tot conținutul jocului, fără a fi necesară nici o achiziție în aplicație.

Jocul ocupă un spațiu de 839 MB, este disponibil pentru iPhone și iPad, cerințele minime fiind de a avea un dispozitiv iPhone 5, iPad 4, iPad Mini 2 sau mai noi și poate fi descărcată gratuit de aici.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.