imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația gratuită a săptămânii: YANKAI’S TRIANGLE


Cred ca am menționat deja de câteva ori, dar mă gândesc destul de mult la faptul că există o cheie pentru a intra cu siguranță în selecția App of the Week a celor de la Apple. Iată cheia succesului: ar trebui să faceți un joc de puzzle decent, ingenios, minimalist – este un bonus dacă sunteți un dezvoltator independent. Dacă ați fi făcut-o, aplicația dvs. ar fi putut fi aplicația gratuită a acestei săptămâni în locul YANKAI’S TRIANGLE.

Face parte din tipul acela de jocuri de logică în care trebuie să rotiți triunghiurile până când toate acestea se potrivesc. Dacă ai reușit asta, ele se îmbină și treci la nivelul următor. Este atât de simplu încât nu există niciun tutorial. Și aspectul său este minimalist, dar acest zgomot asemănător filmului mie mi se pare destul de ciudat, dar este doar opinia mea.

Deși jocul și designul sunt cu adevărat simple, ceva m-a surprins cu adevărat. Dezvoltatorii au ales Times New Roman ca font principal în joc. Dacă mă întrebi, nu se potrivește imaginii și întregii atmosfere a jocului. De asemenea, culorile de fundal sunt prea apropiate uneori de culorile triunghiurilor, ceea ce este destul de confuz. Felicitări lui Kenny Sun pentru modul colorblind, este foarte drăguț din partea lui să se gândească și la cei cu probleme în distingerea culorilor.

Puzzle-urile sunt destul de simple și nu vor deveni foarte dificile nici la nivelurile mai avansate. Potrivit dezvoltatorilor, sunt disponibile 1.74 x 1026 puzzle-uri diferite, deci nu cred că veți reuși să finalizați același joc din nou (numai dacă, din păcate, algoritmul alege aleator același model). În ansamblu, este destul de distractiv, dar nu sunt sigur dacă merită să apară sub titlul “Aplicația gratuită a săptămânii”. Cel puțin puteți să economisiți 19,99 Lei și nu există achiziții în aplicație.

Descarcă YANKAI’S TRIANGLE din App Store (universal, gratuit)

Nu trebuie să-ți faci griji, dacă nu-ți place aplicația gratuită a săptămânii, iată câteva alte aplicații care au devenit gratuite de curând. Grăbește-te, prețurile lor pot reapare oricând!

Wordid

Trebuie să creezi cuvinte din patru litere, într-un minut, din litere care ți se dau aleator. Poți concura cu alți utilizatori prin intermediul Game Center și dacă ai rezultate excelente vei fi premiat cu stickere personalizate. Este un companion perfect pentru a supraviețui situațiilor “încinse” din transportul public în zilele acestea călduroase, dar nu-ți va da dependența care poate distruge o relație.

Flashback

Flashback ar fi o simplă aplicație de calendar dacă echipa care s-a ocupat de UI nu ar fi făcut o treabă excelentă. Dacă ți-ai dorit vreodată un calendar cu tematică SF, acesta este momentul tău. Cu toate acestea, pe lângă aspectul său, nu este nimic special. Poți importa toate evenimentele din aplicația calendar nativă și poți naviga înainte și înapoi între vizualizări. În această aplicație dezvoltatorii pun accent mai ales pe aspect nu pe funcționalitate.

Dead Venture

Prefer să nu spun că este o idee originală … dar toată lumea iubește zombi, nu? Dead Venture te duce într-o lume post-apocaliptică, în care prietenii noștri zombi încearcă să domnească peste întreaga planetă. Poți ajuta la acțiunea de a salva lumea de zombi gratuit în loc de 4,99 Lei.

Zombies, Run! 5k Training

Dacă tot ne atacă zombi … o aplicație de fitness a inventat ceva nou, nu?. Găsești o poveste interactivă și ar trebui să scapi de zombi alergând – în cel mai propriu sens al cuvântului. Poți alerga câțiva kilometri gratuit, dar mai târziu vei avea nevoie de un abonament pro.

ImageSize

În zilele acestea există doar câteva aplicații notabile pentru macOS. Dar acum avem una. Este o aplicație destul de simplă, care te ajută să redimensionezi mai multe imagini în același timp. O poți instala gratuit acum, fără să plătești prețul inițial de 19,99 Lei.

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.