imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația gratuită a săptămânii: Tsuro


După tăcerea de săptămâna trecută, avem o nouă promoție pentru această săptămână. Un joc foarte interesant intitulat Tsuro.

Tsuro este un boardgame tradițional ce poate fi jucat de 2 până la 8 jucători. Această versiune este proiectată și implementată pentru iPhone și iPad de Tom McMurchie și echipa sa de dezvoltatori, Thunderbox Entertainment. Jucătorii se luptă pe o tablă cu o grilă de 6×6. Aceștia trebuie să pună cărți în fața pietrelor lor pentru a forma trasee pentru acestea. Pietrele se vor deplasa pe traseele desenate pe carduri.

Cel mai important este să păstrați piatra pe tabla de joc, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă folosiți de cardurile dvs. și ale oponentului pentru a face un traseu cât mai lung fără a ieși de pe tablă. Cardurile pot fi folosite atât pentru a ne prelungi propriul traseu dar și pentru a face în așa fel încât să se intersecteze traseele celorlalți jucători pentru a-i elimina.

Fiecare jucător are la dispoziție trei cărți atunci când îi vine rândul. O puteți folosi pe oricare dintre ele, dar trebuie să alegeți doar una pe care o folosiți. Evident nu puteți vedea cărțile oponenților și nici ei pe ale voastre. Puteți roti cărțile după nevoie și apoi trebuie să le așezați pe masă pentru a crea traseul dorit pentru propria piatră. Puteți juca împotriva inteligenței artificiale, căreia îi puteți alege nivelul de dificultate, sau vă puteți provoca prietenii conectându-vă cu contul dvs. Facebook.

Nici grafica, nici sunetul nu sunt fenomenale, dar nici nu sunt foarte relevante. Este un joc rapid, cu bătălii de câteva minute, care vă vor pune în mișcare toate resursele cerebrale. Mai ales atunci când jucați împotriva prietenilor. De asemenea, puteți juca pe același dispozitiv în modul pass-and-play. Acum este gratuit în loc de 14,99 lei și nu există achiziții în aplicație.

Descarcă Tsuro din App Store (universal, gratuit)

Dacă Tsuro nu este gustul tău, iată câteva alte jocuri pe care poți să le încerci gratuit momentan. Grăbește-te, prețurile pot reapare oricând.

Riptide GP2

Puteți găsi o mulțime de jocuri de curse pentru iPhone, dar puteți găsi destul de puține de curse de apă. Riptide GP 2 este unul dintre acestea. În acest joc, trebuie să manevrați jetski-uri pentru a finaliza fiecare traseu mai repede decât ceilalți. Acum, gratis, în loc 9,99 lei, însă conține o mulțime de achiziții în aplicație.

Sky Guide

Există tone de aplicații de astronomie în App Store. Night Sky a fost una dintre aplicațiile gratuite ale săptămânii anterioare, acum Sky Guide este disponibil gratuit în loc de 14,99 lei. Totuși, trebuie să plătiți pentru utilizarea unor funcții suplimentare.

Colorcube

Această aplicație a fost Aplicația gratuită a săptămânii trecute și o puteți descărca în continuare gratis pentru câteva ore. Apple iubește jocurile minimaliste de logică. Vă puteți juca cu culori și forme pe parcursul celor 250 de nivele ale jocului. Prețul normal este cuprins între 4,99 lei și 9,99 lei.

iPadPro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.