imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația gratuită a săptămânii: illi


Diminețile de vineri nu sunt întotdeauna ușoare, dar iată obișnuita noastră sugestie App of the Week. Aplicația gratuită a acestei săptămâni numită illi, este un joc de tip platformă de la Team Snail.
Joc platformă nu este cel mai bun termen, poate puzzle platformă este mai bun. În acest joc îl ajutăm pe protagonistul nostru, numit illi, care este de fapt, un melc-capră. illi este copilul luminii, așa că colectează cristale. Legea gravitației nu i se aplică așa cum ne-am aștepta, ceea ce face jocul atât de distractiv.

Melcul nostru blănos se mișcă între etape prin portaluri. Etapele sunt realizate din platforme. illi se mișcă de jur împrejur pe marginile fiecărei scene. Putem sări mai departe și totul începe de la început în fiecare etapă. Este greu de descris, dar cel mai bine este să-l pornești și va fi ușor să intri în joc. Aceasta este punctul forte al jocului, pentru că este cu adevărat un joc simplu.

Mecanismul jocului se schimbă puțin când treci dintr-o lume în alta și ne confruntăm cu diferite obstacole în calea noastră. Putem completa 60 de niveluri și fiecare nivel are un număr diferit de țeluri (în total 170). Așa că putem termina o scenă cu rezultate diferite. Ar trebui să colectăm toate cristalele sau să ajungem la portal dintr-un singur salt.

illi este un joc bine construit, controlul este destul de simplu și grafica este frumoasă. Merită să-i acordați o șansă. Este gratuit pentru o săptămână, în loc de 14,99 Lei. Nu există achiziții în aplicație.

Descarcă illi din App Store (universal, gratuit)

Să vedem și câteva alte aplicații, în cazul în care te-ai simțit dezgustat de melcul blănos. Trebuie să te grăbești, prețurile lor pot fi restabilite oricând.

Shaky Totems

Shaky Totems este un joc mobil tipic care vă va răpi tot timpul liber. Scopul jocului este de a stivui cât mai multe totemuri poți, unul deasupra celuilalt. Dacă nu reușești să păstrezi coloana dreaptă, poate cădea ușor. Totemurile cu dimensiuni mai mari ajută la menținerea coloanei drepte, dar pe măsură ce avansăm în joc, acestea vin din ce în ce mai rar.

Daedalus Touch

Editor de text minimalist pentru iOS. Acesta a devenit gratuit, deoarece dezvoltatorii săi nu îl mai actualizează, deoarece API-ul de sincronizare Dropbox a fost schimbat. Dacă asta nu este o problemă pentru dvs., recomandăm să-l testați.

Virtua Tennis Challenge

Promoția SEGA Forever continuă sau putem spune că versiunile gratuite ale jocurilor clasice SEGA sunt lansate pentru iOS. Acum este rândul Virtua Tennis, care nu este un joc chiar atât de vechi. Ups … prima versiune acestui joc tocmai a împlinit 18 ani anul acesta, oh, îmbătrânesc prea de repede. Întrucât există reclame în joc, îl puteți avea gratuit, în loc de 24,99 Lei cât costă în mod normal.

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.