imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația gratuită a săptămânii: Domino Drop


Săptămâna asta a trecut foarte repede, fie că m-am luat cu treaba și am uitat că este deja vineri, fie că am început weekend-ul mai devreme, aproape am uitat de aplicația gratuită a săptămânii. Din fericire, în ultimul moment, mi-am dat seama că este vineri. Deci, iată Domino Drop.

Este deja proverbial faptul că Apple iubește jocurile minimaliste de logică. Ei bine, Domino Drop este un joc de logică, dar nu este minimalist. Reprezintă foarte bine proiectul skeuomorf care a fost abandonat după iOS 6. Pentru a începe jocul, trebuie să deschideți capacul casetei de lemn și apoi să vă jucați cu elemente proiectate să le imite pe cele din viața reală.

Apple spune următoarele despre joc:

Muzica memorabilă și jocul irezistibil fac o pereche perfectă în titlul Domino Drop. Aceste puzzle-uri asemănătoare cu Tetris-ul vă cer să potriviți piesele de domino pentru a evita să se adune într-o stivă prea mare. Dar, pe măsură ce spațiul de joc devine mai aglomerat, culorile devin mai variate, iar strategia trebuie să devină din ce în ce mai rapidă și mai precisă. Modul de joc se simte rafinat și familiar, dar minusculele detalii din fiecare colț – zgomotul pieselor de domino când cad, zgomotul platanului, jazzul cald – fac ca fiecare joc să fie pur și simplu o bucurie.

Jocul este destul de simplu. Un domino apare în partea de sus a mesei de joc pe care îl puteți deplasa spre stânga sau spre dreapta și, pe măsură ce le eliberați, piesele cad în partea de jos. Scopul principal al jocului este de a asocia diferite numere și culori, împiedicând stiva de piese să ajungă în partea superioară a mesei. Puteți alege între trei moduri: fiecare are reguli și piese diferite. Fundalul muzical este o muzică de jazz foarte plăcută și armonică și sunt douăsprezece melodii diferite.

Vitaliy Zlotskiy, dezvoltatorul “echipă” a făcut o treabă foarte bună și a elaborat cele mai mici detalii ale jocului. Deși cea mai recentă actualizare a fost acum doi ani, nu am ratat nimic. Prețul inițial a fost de 9,99 RON, dar acum îl puteți instala gratuit pe iPhone și iPad și nu există achiziții în aplicație.

Ca de obicei, am adunat și alte aplicații care au intrat în promoție. Dacă nu v-a plăcut destul de mult de Domino Drop, încercați-le pe acestea. Grăbește-te dacă vrei să le descarci, deoarece prețurile lor pot fi restabilite oricând.

Connectrode

Dacă vă plac jocurile de puzzle, vă veți dori și Connectrode. Există cipuri colorate diferit plasate pe o placă de bază sau pe un circuit electric. Trebuie să le conectați pentru a rezolva nivelurile. Utilizați cât mai puține componente puteți pentru a rezolva fiecare nivel. Cu cât mai puține cipuri, cu atât mai multe puncte. Este complicat deoarece, la sfârșitul fiecărei etape, puteți rămâne blocați în cipurile plasate de dvs. înșivă.

Pixel Boat Rush

Pixel Boat este un joc retro. După cum o spune și numele său, veți avea o experiență destul de pixelată. Este un joc 2D de curse cu barca, unde nu contează doar viteza. Puteți să vă îmbunătățiți bărcile și să folosiți și arme. În modul transportor, puteți începe cu un tutorial care vă ajută să învățați cum să conduceți bărcile (dreapta – accelerator, stânga – declanșator). Pixel Boat are 15 melodii midi oribile, 116 evenimente și 64 de bărci. Puteți să îl jucați și cu un controler MFi.

Focus Keeper

S-ar putea să fi auzit despre tehnica Pomodoro care vă ajută să vă îmbunătățiți capacitățile de concentrare. Focus Timer se bazează pe acest principiu. Aveți exerciții de concentrare de 25 de minute și pauze de 5 minute. Alarme la sfârșitul fiecărei etape. Are mult mai multe funcții decât un simplu cronometru și în loc de 9,99 RON, este gratuit acum.

Right Note – Ear Trainer

Întotdeauna ai vrut să-ți antrenezi “urechea muzicală”? Avem vesti proaste pentru tine. Se spune că nu se învață, trebuie să te naști cu ea sau trebuie cel puțin să primești o pregătire muzicală foarte solidă înaintea vârstei de 4 ani. Cu toate acestea, poți să faci destul de multe pentru a-ți îmbunătăți abilitățile. Right Note nu este cea mai frumoasă aplicație, dar este foarte utilă. Prețul inițial este de 34,99 RON, dar acum o poți avea gratuit, pentru că nu va fi compatibilă cu iOS 11.

Runner Jack

Jocurile de tip endless runner sunt cele mai bune. Deplasați-vă stânga-dreapta-sus-jos cu caracterul dvs. pentru a colecta obiecte și a evita obstacolele. Pe lângă combinația iPhone-iPad, este disponibil și pentru Apple TV.

Reckless Getaway

Cred că ți-am recomandat și săptămâna trecută Reckless Racing. Ei bine, Reckless Getaway este cam același lucru (este creat tot de Pixelbite), diferența fiind că trebuie să scapi de forțele de poliție în 16 etape. Acum, gratuit, în loc de 4,99 RON. Din păcate, pot apărea achiziții în aplicații în timpul jocului.

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.