imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația gratuită a săptămânii – Checkmate!


Săptămâna trecută aplicația gratuită a săptămânii a fost un joc de domino. Acum unul dintre cele mai populare jocuri se află în centrul atenției! Checkmate este un joc de șah cu un mic truc.

Trucul este că Apple a ales o aplicație iMessage pentru aplicația gratuită a săptămânii. A trecut o vreme, de când a apărut posibilitatea de a instala diferite jocuri și aplicații în aplicația de mesagerie nativă de pe iPhone. Ca să fiu sincer, nu cred că această opțiune este foarte populară. V-ați instalat aplicații în iMessage? Cred că acesta este și motivul alegerii acestui joc. Apple spune următoarele:

Folosim iMessage pentru orice, pentru a afla vești de la cei dragi, pentru a trimite stickere altora. Uneori, totuși, vrem doar să ne luptăm cu cavalerii și regii de pe tabla de șah. Avantajul Checkmate este – în afara interfeței sale super intuitive – modul în care putem să comunicăm cu partenerul de joc (și să încercăm să-l demoralizăm uneori) pe măsură ce jucăm … sau să ne gândim oricât timp avem nevoie la următoarea mutare.

După instalarea jocului, trebuie să deschideți o conversație iMessage și să atingeți semnul “>” din partea stângă a câmpului folosit pentru introducerea textului. Acum trebuie să alegeți pictograma App Store pentru a vedea toate aplicațiile instalate. Dacă nu apare automat, o puteți adăuga în listă folosind butonul “+”.

Deschiderea jocului vă permite să începeți imediat un meci cu adversarul care este și partenerul dvs. de chat. La atingerea fiecărei piese aplicația marchează posibilele mutări valide ceea ce este un mic truc ajutător pentru începători. După prima mutare, aplicația trimite o notificare partenerului dvs. pentru a se alătura jocului. Asta e tot, nimic special care să necesite alte explicații. Este foarte simplu. Săptămâna aceasta îl puteți instala gratuit pe iPhone și iPad. Din păcate, deocamdată, clasamentul fiecărui meci nu este sincronizat între diferite dispozitive.

Descarcă Checkmate din iMessage App Store (universal, gratuit)

Nu trebuie să fiți triști dacă nu vă pasionează șahul, am adunat câteva alte aplicații care au intrat recent în promoție. Nu a fost ușor, deoarece este mijlocul verii, iar aplicațiile gratuite nu sunt foarte multe. Dacă vă place oricare dintre ele, nu ezitați să le instalați imediat, deoarece prețul lor poate fi restabilit în orice moment.

Teletext Stickies

Vă mai amintiți de teletextul televizoarelor? Se pare că retro este întotdeauna o tendință actuală. Sau cel puțin așa pare dacă este să ne luăm după aceste stickere. Aplicația ne oferă mai mult de 40 de stickere animate și pixelate. Dacă obișnuiți să trimiteți stickere, această aplicație este pentru dvs.

24H

Am testat deja mai multe aplicații care ne monitorizează timpul petrecut cu fiecare dintre diferitele activități din timpul vieții de zi cu zi. Cât timp dormiți, lucrați, faceți mișcare. Cât timp petreceți acasă sau în altă parte. Cât timp durează întâlnirile din ziua ta și așa mai departe. Nu cred că cineva este capabil să-și înregistreze toate activitățile timp de ani de zile. Dar folosirea acestei aplicații pentru câteva zile poate oferi rezultate interesante. 24H este disponibilă acum gratuit. Dacă doriți să o testați, atunci acum este momentul potrivit.

Fonta

În zilele noastre este o adevărată provocare să reușești să încarci fotografii unice pe internet. În plus, este și un excelent instrument de marketing și auto-branding. Fonta este un ajutor imens pentru cei care doresc să adauge un text formatat foarte frumos fotografiilor lor. Aplicația este plină de șabloane și fonturi supercool și gratuite, care vă pot ajuta să creați imagini de înaltă calitate.

CamCard

Unora dintre noi s-ar putea să nu ne placă cărțile de vizită, sunt atât de retro și sunt ușor de pierdut. CamCard oferă o soluție simplă pentru această problemă. Este o aplicație de scanare ușor de folosit, care, în general, în condiții bune de iluminare găsește cu ușurință colțurile unei cărți de vizită, o scanează și o salvează în colecția ta. Nu e nimic de așteptat în plus de la o astfel de aplicație. Este ceea ce trebuie și este foarte eficientă atunci când este necesară.

Sumhold

Există tone de aplicații calculator în App Store, de aceea este greu să apară ceva nou. Dar există întotdeauna unii dezvoltatori care încearcă. Avantajele Sumhold sunt că arată în mod constant rezultatul în cazul unor calcule cu mai mulți termeni și puteți salva cu ușurință aceste rezultate pentru o eventuală utilizare ulterioară. Acum, în loc de 4,99 RON este disponibilă gratuit.

Dr. Panda’s Funfair

Seria Dr. Panda este destul de populară printre aplicațiile pentru copii și este gândită astfel încât să-i ajute să învețe în timp ce se joacă. Acest episod îi duce pe cei mai tineri membri ai familiei într-un bâlci unde pot testa fiecare joc. În plus tatăl nu mai trebuie să plătească prețul de 14,99 RON pentru că, acum, este gratuită pentru descărcare.

MB
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.