imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația gratuită a săptămânii: 8mm Vintage Camera


Vara s-a încheiat oficial și, fiind vineri, cum altfel am putea primi începutul toamnei decât cu o Aplicație gratuită a săptămânii. Pe lângă jocurile simple de puzzle, cea de-a doua categorie preferată de Apple este cea a aplicațiilor foto / video. 8mm Vintage Camera face parte din această a doua categorie.

Am menționat deja săptămâna trecută în legătură cu Colossatron că Apple a început să nu mai aleagă cele mai noi aplicații pentru promoția Aplicația gratuită a săptămânii, ci au început să aleagă aplicații mai vechi. Această tendință este continuată și săptămâna aceasta, 8mm Vintage Camera a fost încărcată în App Store în decembrie 2010, deci este o aplicație cu o vârstă de aproape 7 ani. A beneficiat însă de multe actualizări de-a lungul anilor, ultima dintre acestea apărând în luna martie.

Așa cum probabil ați ghicit deja, această aplicație imită efectul unei camere foto “vintage” de 8 mm. După ce o pornești, aceasta solicită numeroase permisiuni, dar după aceea este gata de utilizare. În colțul din stânga sus puteți vedea imaginea reală cu efectele setate în prezent. Aveți opțiunile pentru a obține cel mai bun rezultat, puteți alege între modul foto și cel film. Există un total de 8 lentile și 11 filme. Deci aveți 88 de opțiuni diferite pentru a vă realiza pozele și videourile.

Puteți aplica aceste filtre peste videoclipuri pentru a modifica filmările deja înregistrate. Aplicația conține și un editor de film încorporat care poate combina clipuri, adaugă teme și subtitrări. Veți avea două teme gratuite în mod implicit, dar puteți cumpăra încă trei cu ajutorul achizițiilor în aplicații. De asemenea, puteți adăuga muzică din biblioteca dvs. videoclipului.

Deși este o aplicație “vintage”, 8mm Vintage Camera a evoluat foarte mult. Pe lângă raportul 4: 3, puteți alege acum 16:9 și puteți să vă înregistrați videoclipurile la rezoluție 4K. Este oarecum inutil, deoarece funcția principală a aplicației este scăderea calității imaginii, dar puteți alege modul de 18 cadre pe sec pentru a putea imita senzația Super-8.

Nu este o aplicație revoluționară și suntem foarte siguri că nimeni nu o va folosi în mod constant, dar este perfectă pentru a te distra uneori. Dacă vă place, acum puteți economisi 9,99 Lei descărcând-o acum.

Descarcă 8mm Vintage Camera din App Store (pentru iPhone, gratuit, IAP)

Descarcă 8mm Vintage Camera din App Store (pentru iPad, gratuit, IAP)

Am adunat și câteva alte aplicații care au devenit de curând gratuite. Dacă vă place oricare dintre ele, grăbiți-vă, în curând vor reveni la prețurile lor.

Typic

Adăugați cu ușurință orice fel de text fotografiilor dvs. Aplicația conține un creator de citate pentru a afișa un citat Coelho pe fotografia dvs. cu apusul de soare. Aveți nevoie de mai mult? Sigur. O opțiune de partajare rapidă și ușoară pentru a împărtăși cu prietenii dvs. de pe Facebook următoarea dvs. creație de top. Acum puteți să o primiți gratuit în loc de prețul inițial 19,99 Lei.

Golden Axe

SEGA Forever a fost lansat recent, vă permite să descărcați diferite jocuri clasice SEGA. Acum e timpul pentru Golden Axe. Comentariile sunt inutile.

SnowHaze

Un browser privat pentru iOS care încearcă să vă protejeze datele la cel mai înalt nivel. Dezvoltatorii au spus următoarele despre el: “Probabil că nu vinzi arme către Yemen prin Internet. Cu toate acestea, informațiile de bază despre dvs. pot fi foarte dăunătoare dacă ajung pe mâini greșite. Datele despre starea sănătății dvs. ar putea fi vândute unei companii de asigurări care ar putea să vă refuze vânzarea asigurării. Ai putea vedea bilete de avion mai scumpe pe internet decât vecinul tău, deoarece site-ul care îți vinde biletele deja știe unde vrei să mergi. […] Acesta este motivul pentru care am creat SnowHaze – primul browser ușor de folosit care vă protejează cu adevărat datele.” Prețul inițial este 24,99 Lei, dar acum puteți beneficia de el gratuit.

SYS Pro

Cei care folosesc instrumente de monitorizare a hardware-ului telefonului știu deja că este destul de inutil în cazul unui iPhone. Cu toate acestea, dacă abia ați intrat în religia Apple și ați lăsat în urmă un dispozitiv Android, s-ar putea să fiți curioși de unele statistici și grafice îngrozitoare. Această aplicație vă arată puțin mai multe. Puteți vizualiza graficul spațiului de stocare și afișează toate datele esențiale despre telefon. Și dacă vă întrebați cine va plăti pentru asta. Aveți dreptate. Nimeni.

Funnel

Întotdeauna pierdeți cele mai importante știri ale zilei? Dacă descărcați Funnel și vorbiți engleza, puteți asculta podcasturi de 5 minute despre ultimele știri din cele mai importante reviste din lume. Aplicația utilizează surse precum BBC, CBC sau WSJ. Puteți să vă setați mementouri și puteți beneficia de opțiuni precum AutoPlay și AutoStart dacă vă abonați la versiunea pro. Dacă sunteți interesat de știrile din lume, poate fi o companie cu adevărat plăcută dimineața în mașină sau în transportul public.

Pluskey

Regele tastaturilor este perfect. După trista dezamăgire avută când am testat mai multe tastaturi realizate de alți dezvoltatori decât Apple (inclusiv panouri emoji), nici chiar Gboard nu a fost așa de cool, PlusKey este o adevărată binecuvântare. Dacă o adăugați la tastatură din Settings > General > Keyboard, veți avea un mini calculator alături de tastaturi. Un mare avantaj este faptul că aplicația are un design destul de asemănător cu cel al calculatorului de la Apple.

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.